Lounaalla Ranthuoneella

Terveisiä minilomalta Kustavista. Tulimme mökille jo keskiviikko iltana. Säät ovat olleet aivan mahtavat ja toukokuun alussa tuntuu jo ihan kesältä. Kävimme jopa koko perhe uimassa. Tänään ajoimme Taivassaloon hakemaan multaa kasvimaalle. Lähtö viivästyi ja suunnatessame takaisin mökille päin alkoi lounasaika olla jo ohitse. Uhkana oli siis nälkäkiukusta kärsivä viisihenkinen perhe ja edessä oli vielä ruokakaupassa käynti. Päätimme siis pysähtyä matkalla lounaalle.

Lounaspaikaksi valikoitui Heikinkarin Ranthuone. Monta kertaa olemme pysähtyneet Ranthuoneeseen jätskille, muttemme koskaan syömään. Lapset tilasivat listalta juustohampurilaiset ja miehen kanssa tilasimme hiukan isommat hampurilaiset. Nautimme herkulliset hampurilaiset terassilla samalla ihaillen veneitä. Moni saapuikin Ranthuoneeseen lounaalle juuri veneellä.

Hampurilaiset olivat erinomaisia ja koko perhe oli yhtämieltä siitä, että Ranthuoneella poiketaan taatusti toistekkin lounaalle. Terassilla oli myös kiva leikkimökki lapsia varten, jossa meidänkin lasten aika kului mukavasti ruokaa odotellessa. Parasta lasten mielestä Ranthuoneella on kuitenkin muumitaloa muistuttava jätskikioski, joka ei tosin vielä ollut auki. Suosittelen pysähtymään Ranthuoneella, jos satut ohi ajamaan.

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *