Habitarelöydöt nyt ja historiasta

Kuten blogini seuraajat tietävät, on Habitaressa vierailu minulle yleensä aika kallista. Naisenahan sitä tietenkin aina vain laskee sitä säästynyttä summaa, kun ostokset tekee messujen yhteydessä ja saa hyvät alennukset.

Olen ostanut Habitaresta itse asiassa kolme sohvaa! Ensimmäisen sohvaostokseni tein jo ensimmäiseen omistusasuntooni vuonna 2006, jolloin Habitaressa eksyin Finsoffien osastolle. Toinen sohva tuli ostettua Klaukkalaan vuonna 2016, joka muutti matkassamme tänne Järvenpäähän. Ja kolmas sohvahankita Finsoffilta tuli meidän vierashuoneeseen, josta kirjoitus löytyy täältä.

Viktor saa olla kyllä myös sohvalla, jossa on usein samasta kankaasta tehdyt ”pikasuojat” koiria varten
Sohva on tehty täysin mun antamien mittojen mukaan ja se on normaalia syvempi, jotta lököttelynautinto on taattu!

Noin viitisen vuotta sitten löysin Habitaresta Woodekin tammisen Hugo-ruokapöydän, joka on palvellut uskollisesti myös tässä uudessa kodissamme. Nyt hankimme siihen vielä jatkopalan, kun tilaa on enemmän. Jatkopalalle on todellakin käyttöä etenkin silloin, kun meillä on vieraita. Nyt kaikki mahtuvat paremmin saman pöydän ääreen nauttimaan pöydän antimista.

Halusin aikoinaan täyspuisen pöydän siksi, että luin tutkimuksia, jossa puupinta rauhoittaa ja lieventää stressiä
Pöytä on hyvin klassisen mallinen ja kestää aikaa
Jatkopala tuo mukavasti lisätilaa esim. tarjottaville ruoille, kun pöydän ääressä istuu kuusi ihmistä

Viimevuotiset hankinnat LUX-keinutuoli, Saimaa-hyllyt sekä Zehnderin pyyhekuivain ovat jo meidän kodista paikkansa löytäneet. Niistä erilliset kirjoitukset täällä ja täällä sekä täällä.

Tämän vuoden saalis oli (ainakin toistaiseksi) yllättävän edullinen! Rahaa kului vain vajaa satanen!

Ostin Forsmanin osastolta kolmea erilaista teetä ja ihastuttavan teepannun. Lisäksi arjen iloa tuomaan kauniit luutut ja silikonisen kauhan, joka toimii myös hyvin nuolijana leivonnassa. Niin ja lisäksi vielä yhden heijastimen!

Myönnän kyllä, että monta ihastuttavaa asiaa messuilta löytyi, mutta niille ei valitettavasti löydy sopivaa paikkaa meidän kotoa. Tässäpä muutamia kuvia vielä löydöistäni messuviidakossa.

Jos tällaiselle vain sopiva paikka löytyisi…
Eräällä osastolla esiteltiin kankaita, mutta tämän Hayn naulakko huusi nimeäni! Ehkä jossain vaiheessa tilaan pari meidän kodinhoitohuoneeseen, kun löytyy sopiva tarjous jostain…
Ihastuttava idea!
Puu + valaistus = mun todellinen silmäkarkkini!
Yksinkertaista ja kaunista
Arjen kaunista käytännöllisyyttä!
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *