Vaniljaiset vadelmatortut

vaniljaiset vadelmatortut

Koska joulukuu on monella erityisen kiireistä aikaa, helpot leivottavat on parhaita. Nämä vaniljaiset vadelmatortut on sekä helppoja että herkullisia. Ja oiva herkku niille jotka eivät joulutortuissa perinteisestä luumuhillosta niin välitä. Tortut teimme nättiin kukkamuotoon (tai lumihiutale jossain nimityksissä), ja tortut kätkee sisälleen vaniljakreemiä sekä vadelmamarmeladia. Toinen toimiva idea olisi laittaa pelkkää vaniljakreemiä ja tuoreita tai pakastettuja vadelmia.

Vaniljaiset vadelmatortut voit tehdä mihin tahansa haluamaasi muotoon, me vain tällä kertaa halusimme kokeille miten meiltä onnistuisi tämän malliset. Ja ihan kivoja näistä kyllä tuli. Jos kaipaat ideoita ja neuvoja torttujen taitteluun, kurkkaa täältä. Sieltä me tämänkin muodon bongasimme.

vaniljaiset vadelmatortut

vanilja-vadelmatortut

Ihania, helppoja ja herkullisia. Vaniljakreemi toimii lehtevissä leivonnaisissa ihanasti ja toimii monen eri hillon kanssa. Tällä samalla tyylillä voit tehdä melkein mistä tahansa paistonkestävästä hillosta torttuja. Kokeile omenaa, mustikkaa, appelsiinia, mansikkaa.. tai ihan perinteistä luumua yhdistettynä vaniljakreemiin! Ihanaa. Jos kaipaat vastaavasti helppoa suolaista leivottavaa, kokeile ihania pesto-fetahyrriä.

Seuraathan meitä myös instagramin puolella @drjinna

Vaniljaiset vadelmatortut

Ainekset (10 annosta)

1 pkt
valmista torttutaikinaa
1 prk
valion vaniljakreemiä (paistonkestävää)
1 prk
vadelmamarmelaadia (paistonkestävää)
1
kananmuna voiteluun
+ pinnalle tomusokeria
35 min
{
AKTIIVINEN 20 min
PASSIIVINEN 15 min

Tee näin:

  1. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen. Valmistele uunipelti leivinpaperilla.
  2. Sulata tortut pakkauksen ohjeen mukaisesti, lisäten pinnalle tai sisälle vaniljakreemiä sekä vadelmahilloa (tai vadelmia). Kurkkaa taitteluohjeita täältä.
  3. Voitele tortut kananmunalla. Paista pakkauksen ohjeen mukaisesti kullanruskeiksi uunin keskitasolla (noin 15min).
  4. Anna jäähtyä hetki ja tomuta sitten tomusokerilla.

Vinkki! Kokeile vaniljakreemiä myös muiden paistonkestävien hillojen ja marmelaadien kanssa.

ruoka leivonta makeat-leivonnaiset joulu
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *