Piparimousse

piparimousse

Oikein hyvää itsenäisyyspäivää kaikille! Me juhlistamme itsenäisyyspäivää näillä herkullisilla piparimoussekupeilla! Piparimousse valmistuu kymmenessä minuutissa ja on niin herkullista! Tähän reseptiin voi lisätä lisämakua vaikkapa konjakilla tai kermaliköörillä. Me teimme omamme piparikuppeihin, joten koko herkku on syötävä! Mutta jos et jaksa väkertää piparikuppeja, piparimousse on yhtä herkullinen ihan vaikka mukista!

piparimousse

piparimousse

Tällä samalla reseptillä voit valmistaa muistakin kekseistä helppoja vierasvaroja ja pikaherkkuja, esimerkiksi kaura-tai dominokeksit (ja oreot) sopii tähän reseptiin aivan yhtä hyvin! Helppoa ja herkullista. Ja mikä parasta, nopeaa! Edellisinä vuosina keskityimme kotimaisiin makuihin ja olemme leiponeet mm. ruispipareita ja mustikkapiirasta kanelimurulla. Tällä kertaa halusimme tehdä jonkun pikaisen ja helpon herkun mikä ei vaadi paljoa aineksia eikä vaivaa!

Nyt itsenäisyyspäivän viettoon, voit kurkata meidän itsenäisyyspäivään @drjinna

Piparimousse

Ainekset (5 annosta)

2 dl
vispikermaa
½ dl
hienoa sokeria
200 g
vaniljatuorejuustoa
1 dl
pipareita (murskattuna)
10 min
{
AKTIIVINEN 10 min
PASSIIVINEN 0 min

Tee näin:

  1. Murskaa noin 1-1½ dl pipareita. Laita sivuun
  2. Mittaa vispikerma ja sokeri kulhoon ja vaahdota ne kuohkeaksi vaahdoksi.
  3. Lisää kermavaahdon joukkoon tuorejuusto ja vatkaa se joukkoon, kääntele lopuksi joukkoon piparimurut ja kaavi mousse pursotinpussiin. Pursota piparikuppeihin tai laseihin.
  4. Koristele ja herkuttele!

Piparikupit valmistuu paistamalla pyöreät piparit käännetyn muffinipellin päällä (voitele muffinipellin pohja!). Anna jäähtyä vuoan päällä ja irrota sitten.

ruoka jalkiruoat joulun-jalkiruoat leivonta
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *