Jouluiset kahvikakut

Kahdeksannesta luukusta löytyy nämä ihanat jouluiset kahvikakut. Kahvikakut on meidän suosikkejamme sekä omassa juhlapöydässä sekä lahjaviemisinä. Useat kahvikakut säilyy hyvin ja paranevat vanhetessaan. Tässä teille siis kolme suosikkiamme!

appelsiinikakku

APPELSIINIKAKKU – Jouluun sopii tämä mehevä ja tuoksuva appelsiinikakku, pinnalla kakussa on vain ohut tomusokerihuntu. Jos juuri appelsiinikakku ei ole mieleisesi, voisi appelsiinin reseptistä vaihtaa vaikkapa sitruunaan!

piparikakku

PIPARIKAKKU – Herkullisen mehevä piparkakun makuinen kahvikakku on täydellinen lisä joulupöytään. Mausteiden ansiosta kakku säilyy kylmässä hyvänä pitkään. Itse asiassa kakku vaan paranee ja mehevöityy vähän vanhetessaan.

suklaakanelikakku

SUKLAAKANELIKAKKU – Tässä kakussa on suklaata ja tottakai kanelia, tuomassa jouluista makua. Pinnalla on ihanan paahteinen suolakaramellikastike ja paahdettuja mantelilastuja.

Huomenna vuorossa makeisresepti, mitä meiltä on toivottu jo pitkään. Loppuviikosta blogista löytyy lisää makeisia ja keksejä, eli teidän sekä meidän suosikkejamme! 🙂

Seuraa meitä instagramissa @drjinna

ruoka leivonta kakut joululeivonnaiset
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *