Fazerinakakku
Fazerina suklaa on yksi niistä mikä tuntuu jakavan ihmiset kahteen leiriin. Niihin jotka rakastavat ja niihin jotka inhoavat! Meiltä löytyy taloudesta kumpikin! Kuitenkin, sulatimme fazeriinat moussekakun joukkoon ja nam! Syntyi Fazerinakakku – täydellinen yhdistelmä appelsiinia ja suklaata!
Moussekakut on muutenkin meidän ehdottomia suosikkeja jos jotain täytyy leipoa nopeasti. Ne on helppoja ja vaivattomia, mutta makuja ja koristeluja muuttamalla niistä voi tehdä lähes mitä vain!
Tykkäättekö te käyttää leivonnassa jotain tuttuja makuja, esimerkiksi suosikki suklaitanne? Fazerinan lisäksi olemme kokeilleet Pätkistä mutakakussa sekä Geishaa näissä ihanan sitkeissä cookieissa, ja suosittelemme näitä herkullisia reseptejä lämmöllä! Myöhemmin tällä viikolla herkutellaan lisää sitrushedelmillä, sillä perjantaina blogiin tärähtää herkullisin pullaresepti hetkeen <3
Instagram: @drjinna
Fazeriinakakku
Ainekset
- 175 g
- dominokeksejä
- 50 g
- voita (sulana)
- 4 dl
- vispikermaa
- 2 rkl
- hienoa sokeria
- 250 g
- ranskankermaa
- 250 g
- fazerina makeisia (rouhittuna)
- ½ dl
- kermaa tai maitoa
- 4
- liivatetta
- +appelsiinia, fazerinaa tms koristeluun
Minä rakastan kans fazerinaa! Oon vaan joutunut kikkaileen kakusta laktoosittoman version mieheni takia mutta appelsiini-tuorejuusto ja suklaa-kombo toimii hyvin 🙂
Nam! Olen kyllä tehnyt maraboun (?) appelsiinitummasuklaasta moussekakkuja ja tuli myöskin todella hyvää!
Moikka! Mitä makeisia olet käyttänyt tässä koristelussa? Ei taida olla toffifeetä? 🙂
Koristeet ovat Lindtin appelsiinikonvehteja, puolitettuina! 🙂