Blogit
Pihkala

Pöydän ääressä

Tein viikonloppuna yhtä kesän lempiherkuistani, pitsaa jota olekin jo ennättänyt hehkuttaa aiemmin ainakin tässä postauksessa. Rucola ja mansikat ovat yhdessä niin mielettömän hyviä, en saa kylläkseni tästä yhdistelmästä missään muodossa tarjoiltuna. Harmi vaan, kun mansikkakausi alkaa olla jo ohitse, nämäkin torilta nappaamani olivat jo vähän mauttomia tapauksia.
 
Granitin tuliaisena kotiin kulkeutui muutamia ruokatarvikkeita, lakritsien lisäksi lähinnä yrttisuolaa ja chili-valkosipuliöljyä. Kuten ennenkin on tullut todettua, kauniit pakkaukset ovat heikkouteni, ja nämäkin tarttuivat mukaan lähinnä houkuttelevan ulkonäkönsä ansiosta. Kaipa ne myös ihan hyviäkin ovat, vielä ei ole tullut kunnolla testattua. Mielellään sitä maksaa laadukkaasta öljystä ja suolasta muutaman euron enemmän, ovat kuitenkin niitä ruoanlaiton perusjuttuja.

Ulkona on jo ihan syksyinen ilma, tekisi mieli sytyttää kynttilöitä ja käpertyä sohvannurkkaan viltin alle. Onneksi lupailivat sentään lämpimiä ilmoja loppuviikoksi, ettei nyt ihan hulluksi mene. Tunnelmallista maanantai-iltaa!

Kommentit (2)

  1. Taina

    Kenen valmistajan olikaan tuo valkoinen kulho? Olen sitä usein ihaillut, mutta en jaksa muistaa kenen se oli…Kiitos!

    • maija

      Tuo kulho on Muuton Crushed, pienempi versio kahdesta koosta. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *