Mitä viimeksi?

Sunnuntai-illan terveiset täältä kotisohvan uumenista. Loppuviikko kului pienessä sometauossa, pyrähdin viikonloppuna minilomalle Helsinkiin ja siellä keskittyminen kohdistui lähinnä luontoon, hyvään ruokaan ja sykähdyttävään arkkitehtuuriin. Nyt on palailtu taas kotiin ja edessä on orientoituminen uuteen työviikkoon – sitä ennen on kuitenkin sopivasti aikaa vähän kevyempiin aiheisiin ja Marulta saamaani Mitä viimeksi -haasteeseen satunnaisten kotikuvien kera.

Viimeisin viesti:

Suunnitellaan pientä kokoontumista tyttöjen kanssa ensi viikolle ja tähän liittyen tuli hetki sitten viestiteltyä paikkaa ja aikaa. Friday it is.

Viimeisin ruoka:

Perjantailta jäänyt jämätortilla, jonka lämmitin äsken mikrossa. Muuten tänään olen nauttinut ihanasta hotellin sunnuntaibrunssista, jonka voimilla onkin tähän asti menty. Olen muuten aika pieniruokainen, mutta aamupala- ja brunssityyppistä ruokaa pystyn ahtamaan itseeni suhteettoman isot määrät. Taito kai sekin.

Viimeisin itku:

Kuulin sattumoisin radiosta yhden kappaleen, jota kuuntelin aika lailla tasan vuosi sitten keskellä isoa elämänmuutosta. Liitän musiikkiin paljon kaikenlaisia muistoja, tunteita ja tapahtumia, ja palaankin mielessäni välittömästi näihin hetkiin niihin liittyvän musiikin myötä. Musiikin parissa fiilistely ja vanhojen kappaleiden kuuntelu onkin lempipuuhiani; joskus itkettää ja joskus naurattaa, mutta useimmiten tulee vain ihania muistoja mieleen.

Viimeisin nauru:

Tänään Helsingistä palatessa – silloin nauratti, vaikka en oikeastaan enää muista miksi.

Viimeisin hermostuminen:

Taisi sekin liittyä paluumatkaan, lähinnä liikennetörttöilyyn. Tarpeeton hidastelu ja muun liikenteen huomiotta jättäminen ärsyttää toisinaan liikenteessä, vaikka omaankin aika pitkän pinnan auton ratissa.

Viimeisin ostos: Uusin Elle Decoration, joka näissäkin kuvissa vilahtaa.

Viimeisin muutos sisustuksessa:

Asuntoni on tällä hetkellä yhtä isoa muutosta – ehkäpä suurin muutos onkin se, että olen koittanut saada jotakin tolkkua remontin keskellä oleviin tiloihin. Kylpyhuoneen seinät on myös nyt laatoitettu, tämäkin kai käy jo aika isostakin muutoksesta. Tähän remonttitilanteeseen palataan blogissa tarkemmin ensi viikon aikana.

Viimeisin lukemani blogiteksti:

Taisi olla juurikin tämä Marun haastepostaus, jonka pohjalta tätä kirjoitusta lähdin naputtelemaan.

Viimeisin suunnitelma:

Hakea Ikeasta yksi keittiön yläkaappi, joka on tulossa kylppäriin pieneksi säilytyskaapiksi. Kaappi pitäisi vielä maalata ennen sen asentamista paikoilleen, joten täytyykin muistaa hakea se heti huomenissa.

Tässäpä hieman kevyempää lukemista tähän sunnuntai-iltaan. Ja koska kyseessä on haaste, heitän sen eteenpäin Annelle ja Jutalle.

Ensi viikosta on tulossa mukavan tapahtumarikas: remonttijutut jatkuvat, kylppäri valmistuu kohinalla ja jos hyvin käy, on se käyttökunnossa jo ensi viikon lopulla. Sitten pääsenkin aloittamaan eteisen ja keittiön remonttia – ja toivottavasti saan näitä nurkkiakin vihdoin valmiimmaksi. Tiedossa on paljon kotiin liittyviä blogijuttuja, joten pysykäähän linjoilla.

Mukavaa uutta viikkoa!


Some random pictures from this sunday at home.

sisustus
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *