Mitä viimeksi?

Sateiset sunnuntain toivotukset täältä Jyväskylästä.

Ihastuttava Kerttu heitti minulle mitä viimeksi – haasteen ja mikäpä sen parempi tapa aloittaa sunnuntai, kun kepeä hömppäpainotteinen kuulumisten vaihto!

. . . . .

Viimeisin viesti: Helsingin Sanomat haastattelivat minua aiemmin tällä viikolla asumisen -liitteeseen ja juttu ilmestyy tänään. Koska meille ei tule enää hesaria (mitä kyllä kaipaan viikoittain), laitoin äidilleni viestin josko voisi kuvata tekstin ja lähettää minulle.

Viimeisin ruoka: Aamupalaksi kaksi suurta kupillista kahvia, pari ruisleipää ja pyöräytin lasten iloksi vielä mansikkasmoothiet. Viikonloppuisin tykkään laittaa aamiaisen esille nätimmin ja lapset pyytävät lähes joka viikonloppu brunssia. Termi tosin ei ehkä ole täysin hallussa, sillä meillä se tarkoittaa pöytään viipaloituja kurkkuviipaleita ja lasikannuun kaadettua mehua.

Viimeisin itku: The Work -dokkaria katsellessa tirautin itkut, kun eräs dokumentin miehistä kertoi ettei koskaan päässyt auttamaan isäänsä auton korjaamisessa, vaikka olisi halunnut vain viettää aikaa isänsä kanssa. Dokkaria on kehuttu kaikkien aikojen koskettavimmaksi dokumentiksi ja vahva suositus sen katsomiselle! Antaa ajattelemisen aihetta vanhemmuuteen ja etenkin poikalapsien isille must.

Viimeisin nauru: Pikkupoikien touhut naurattaa päivittäin ja etenkin kolmevuotiaan kuopuksen haastava elämäntilanne aiheuttaa usein naurun ja itkun sekaisia tunteita myös tälle äiti-ihmisellä.

Viimeisin hermostuminen: Lue edellinen. Yleensä hermostun kotioloissa eniten sotkusta ja nyt syksyn tullen lasten ulkovaatteista, jotka ei mitenkään tunnu menevän kaappiin. Yritän olla kannustava ja rakentava mutta loppujenlopuksi taidan kääntyä enemmän siihen hermoriekaleisen nalkuttajan sarjaan.

Viimeisin ostos: Sukkapaketit lapsille.

Viimeisin muutos sisustuksessa: Peikonlehden iso oksa oli katkennut ja napsaisin sen maljakkoon. Siirsin olohuoneen pöydälle myös muutaman tuikkukupin ja kynttilän syksyn pimeitä iltoja ajatellen. Joka viikonloppu tulee järkkäiltyä jotain ja vähintään siivottua ahkerasti.

Viimeisin lukemani blogiteksti: Kertun postaus tästä samaisesta aiheesta. Erityisen hauska oli Kertun vastaus kohtaan mikä nauratti viimeksi? Ja sillehän minä muuten viimeksi nauroin, joten vaihdan vastaukseni naurusta tähän.

Viimeisin suunnitelma: Katras kokoon ja kohti kauppakeskusta. Kuopus tarvitsee uudet kengät ja esikoinen ehjiä housuja.

Tässäpä tosiaan kevyt aloitus päivään!

Ja koska kyseessä on haaste, täytyy se tietenkin laittaa eteenpäin. Mitä viimeksi Vilja, Maija ja Sanna?

Kommentit (2)
 1. Muuttuva kotini Päivi S
  7.10.2018, 14:25

  Näihin haasteisiin on aina välillä kiva tarttua ja kiva myös lukea…miekin tekasin 🙂

  Sivuan aiheesta… kuulin Annelta ,että olet joskus maalannut kalvopäällysteiset ovet. Oliko sinulla tästä postausta? Täällä kans miettinyt keittiöovien maalausta, ettei miksei niitä voisi maalata?
  Jos sinulla on linkki, niin pistä minun s-postiin tulemaan paivi.salmi10@gmail.com tai kertomus miten onnistui ja millä maaleilla sen toteutit. Kiitos etukäteen ja ihanaa syksyä sinne. Terkut Torniosta <3

  1. Moikka Päivi!
   Minäpäs laitan sinulle mailia tulemaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *