Favourites of the month – maaliskuu

Onpa ihanaa, kun maaliskuu on täällä! Nyt päivän pitenemisen huomaa jo ihan kunnolla ja kevätkin tuntuu olevan jo tosi lähellä, vaikka viime päivien räntäsateet ovat tätä fiilistä vähän latistaneetkin. Kuu on startannut minulla aika kiireisesti, vähän hiljaisemman alkuvuoden jälkeen parhaillaan on taas paljon kaikenlaisia projekteja meneillään, tyypillisesti ne lisääntyvät aina näin kevättä kohden. Tällä hetkellä pieni kevätflunssakin uhkaa painaa sohvannurkkaan, mutta siitä ei sen enempää – tässäpä tuttuun tapaan kokoelma asioita, jotka kiinnostavat erityisesti juuri nyt.

Artilleriet / FDS / Ferm Living / Keittiömaailma / Ferm Living

  • Tällä hetkellä olen erityisen ihastunut pastellisävyjen ja voimakkaiden värien yhdistelmästä. Vaikkapa persikkaisen vaaleanpunainen ja voimakas oranssinpunainen ovat ihanat yhdessä, kumpikin tuo särmää toiseensa. Ihana on myös kuvaan poimimani sohva, joka on italialaisen Arflexin huippulaatua. Tuollaiset umpinaiset, vähän möhkälemäiset sohvat tuntuvat kieltämättä aika raikkailta juuri nyt.
  • Italialainen desing innostaa muutenkin. Huomasin, että Finnish Design Shopiin on juuri tullut myyntiin Mattiazzin tuotteita. Tällä vuonna 1979 perustetulla yrityksellä on aika ovelia – eikä ihan niin nähtyjä – tuotteita, jotka iskevät aika kivasti myös tämän hetken trendeihin.
  • Innostuin myös ruotsalaisen sisustusguru Lotta Agatonin Keittiömaailmalle suunnittelemasta trendivärimallistosta. Ainakin lehdistötiedotteen kuvien mukaan lopputulos näyttää upealta, tasaisen varmalta Agatonin työltä. Kuvissa oli myös inspiroivasti rakennettu keittiökalusteista mm. kiintopenkkejä ja muita vähän erilaisia säilytysratkaisuja. Jään innolla odottelemaan, että mallikeittiöt rantautuvat myymälöihin.
  • Ferm Livingin vastikään julkaistu Oblique-penkki on hieno jatkumo saman sarjan jakkaralle. Veistoksellinen penkki olisi upea vaikkapa sängynpäädyssä tai isossa aulatilassa. Tykkään!
  • Viime aikoina olen hullaantunut myös Hanna G:n paahdettuun tomaattikeittoon. Tämä älyttömän helppo lounasruoka sopii loistavasti juuri tähän vuodenaikaan. Älkää tehkö niin kuin minä ja unohtako tomaatteja uuniin liian pitkäksi aikaa – muuten tämän keiton teossa ei voi oikein epäonnistua. Suosittelen myös loihtimaan keiton kylkeen reseptin mukaiset lisukkeet, maku sen kun paranee.

Lue myös muut alkuvuoden inspiroivimmat asiat:

Favourites of the month – helmikuu   –    Favourites of the month – tammikuu

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *