Texmex-kanapasta

Tämä helppo ja maistuva kanapasta syntyy pienellä vaivalla. Maustamiseen tarvitset vain yhden pussin tacomausteseosta, joka onkin tämän texmex-kanapastan juju.

texmex-kanapasta

Tämän kanapastan maustaminen on tehty helpoksi, sillä se hoituu kokonaisuudessaan yhdellä tacomausteseospussilla. Hunajamarinoitu broileri on makea klassikko, joka toimii mainiosti tacomausteseoksen kanssa. Pientä happamuutta kastikkeeseen antaa ranskankerma, jota kannattaa varata vielä toinen purkillinen pastan päälle lusikoitavaksi.

Pastan kiehuessa on tarpeeksi aikaa valmistaa tämä kastike. Broilerin fileesuikaleet paistetaan pannulla kypsiksi ja sekaan lisätään hienonnettu sipuli sekä paprika. Muutaman minuutin kuluttua pannulle voikin lisätä kaikki loput ainekset ja kastike onkin sitten valmis. Keitetty pasta kaadetaan pannulle ja kastikkeen annetaan muhia pieni hetki.

Texmex-kanapastan voi viimeistellä halutessaan maissilastuilla, korianterilla ja seuraksi tarjoilla lisää ranskankermaa. Herkullista se on silti ilman lisukkeitakin!

Texmex-kanapasta

Ainekset (4 annosta)

300 g
pastaa (esim. penne)
300 g
broilerin fileesuikaleita (hunajamarinoitu)
2 tl
öljyä
1
sipuli
1
paprika
1 pss
tacomausteseosta (28 g)
1 dl
vettä
1 tlk
maissia (140/150 g)
200 g
ranskankermaa
Lisäksi
50 g
maissilastuja
200 g
ranskankermaa
tuoretta korianteria
30 min
{
AKTIIVINEN 15 min
PASSIIVINEN 15 min

Tee näin:

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolatussa vedessä (2L vettä + 2 tl suolaa).

Paista fileesuikaleet pannulla tilkassa öljyä.

Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna myös paprika. Lisää kasvikset pannulle ja paista hetki.

Lisää tacomausteseos ja vesi. Sekoita.

Valuta maissi ja lisää se pannulle. Lisää myös ranskankerma. Anna kastikkeen kiehua hetki kevyesti.

Lisää keitetty ja valutettu pasta pannulle. Sekoita.

Tarjoa texmex-kanapastan kanssa halutessasi maissilastuja, ranskankermaa, tuoretta korianteria.

ruoka pasta kanaruoat arkiruoka
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *