Nopea mansikkajuustokakku pullapitkosta
Tämä pullapitko täytetään vaniljalla maustetulla tuorejuustolla ja reilulla määrällä tuoretta mansikkaa. Se valmistuu vain muutamassa minuutissa – loistava mökkijälkkäri!
Etsitkö helppoa jälkiruokaa vaikka mökille? Tässä yksinkertainen ja herkullinen resepti, joka syntyy hetkessä ilman sen kummallisempaa päänvaivaa. Pullapitko halkaistaan keskeltä ja sen sisustaa koverretaan hieman, jotta vaniljasokerilla maustettu tuorejuusto mahtuu sen sisään. Tuorejuuston päälle hienonnetaan puoli litraa mansikoita, jonka jälkeen kansi nostetaan päälle ja superhelppo pullakakku on valmis! Kakku säilyy hyvänä pari päivää, oikeastaan se on vielä parempaa seuraavana päivänä, jolloin mansikat ja tuorejuusto ovat mehustaneet koko kakun.
Nopea mansikkajuustokakku pullapitkosta
Ainekset (10 annosta)
- 1 kpl
- pullapitko
- 300 g
- tuorejuustoa
- 2 tl
- sokeria
- 2 tl
- vaniljasokeria
- 5 dl
- mansikoita
- tomusokeria
- orvokkeja
Tee näin:
Halkaise pullapitko ja koverra sen sisusta hieman pois.
Mausta tuorejuusto sokerilla ja vaniljasokerilla. Levitä se pohjan päälle.
Perkaa ja hienonna mansikat. Lisää ne tuorejuuston päälle ja nosta kansi päällimmäiseksi.
Koristele kakku halutessasi tomusokerilla ja orvokeilla.