Mansikkajäätelökakku – vain 3 raaka-ainetta

Hellepäivien pelastus! 3 raaka-aineen mansikkajäätelökakku syntyy hetkessä vaniljajäätelöstä, mansikoista ja kaurakekseistä.

mansikkakakku

Helpoista helpoin jäätelökakku syntyy vaniljajäätelöstä, tuoreista mansikoista ja kaurakekseistä. Kakku valmistuu näppärästi irtopohjavuokaan, eikä sitä tarvitse pakastaa pitkään, sillä vaniljajäätelö lusikoidaan vuokaan jäisenä. Välissä mansikkaa ja rapeita keksimuruja.

Tätä kelpaa nautiskella hellepäivinä!

Mansikkajäätelökakku – vain 3 raaka-ainetta

Ainekset (6 annosta)

2 L
vaniljajäätelöä
1 L
mansikoita
175 g
kaurakeksejä
1 h 10 min
{
AKTIIVINEN 10 min
PASSIIVINEN 1 h 00 min

Tee näin:

Puhdista mansikat ja leikkaa ne siivuiksi. Säästä kokonaisia koristeluun.

Murskaa kaurakeksit.

Pingota irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi. Käytä korkeaa Ø 18 cm tai matalaa Ø 24 cm vuokaa.

Levitä 1/3 keksimuruista vuoan pohjalle. Lusikoi päälle 1 litra jäätelöä ja painele se lusikalla vuokaan tasaiseksi kerrokseksi.

Lisää 1/3 keksimuruja ja viipaloidut mansikat. Lisää sitten 1 litra jäätelöä. Tasoita pinta

Koristele kakku lopuilla keksimuruilla ja kokonaisilla mansikoilla.

Siirrä pakastimeen vähintään tunniksi.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *