Mansikkajäätelökakku – vain 3 raaka-ainetta
Hellepäivien pelastus! 3 raaka-aineen mansikkajäätelökakku syntyy hetkessä vaniljajäätelöstä, mansikoista ja kaurakekseistä.
Helpoista helpoin jäätelökakku syntyy vaniljajäätelöstä, tuoreista mansikoista ja kaurakekseistä. Kakku valmistuu näppärästi irtopohjavuokaan, eikä sitä tarvitse pakastaa pitkään, sillä vaniljajäätelö lusikoidaan vuokaan jäisenä. Välissä mansikkaa ja rapeita keksimuruja.
Tätä kelpaa nautiskella hellepäivinä!
Mansikkajäätelökakku – vain 3 raaka-ainetta
Ainekset (6 annosta)
- 2 L
- vaniljajäätelöä
- 1 L
- mansikoita
- 175 g
- kaurakeksejä
Tee näin:
Puhdista mansikat ja leikkaa ne siivuiksi. Säästä kokonaisia koristeluun.
Murskaa kaurakeksit.
Pingota irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi. Käytä korkeaa Ø 18 cm tai matalaa Ø 24 cm vuokaa.
Levitä 1/3 keksimuruista vuoan pohjalle. Lusikoi päälle 1 litra jäätelöä ja painele se lusikalla vuokaan tasaiseksi kerrokseksi.
Lisää 1/3 keksimuruja ja viipaloidut mansikat. Lisää sitten 1 litra jäätelöä. Tasoita pinta
Koristele kakku lopuilla keksimuruilla ja kokonaisilla mansikoilla.
Siirrä pakastimeen vähintään tunniksi.