9-vuotiaan uudistunut huone

Meidän Miki sai joululahjaksi pitkään toivomansa uuden sängyn. Olin ennen joulua tilannut sängyn, ja viime viikolla se vihdoin saapui. Mikillähän oli ollut aiemmin Ikean musta rautasänky. Kuvia täällä. Edellisessä sängyssäkään ei ollut mitään vikaa. Sen sai venytettyä taaperosängystä ihan kahteen metriin asti kyllä. Miki kuitenkin kaipasi vaihtelua, halusi eroon sängyn laidoista ja isomman sängyn johon mahtuu kaverikin yökylään. Joten tilasimme 120 cm leveän joustinpatjasängyn mustalla rungolla. 

Mikin huone on niin iso että sinne olisi mahtunut vaikka 160 cm leveä sänky, mutta tuo 120 cm oli mielestäni ihan riittävä tuon ikäiselle. Huoneen järjestystä täytyi silti muuttaa jotta se mahtuisi mukavammin huoneeseen. Joten siirsimme vanhan kaapin entisen sängyn paikalle, ja uusi sänky pääsi huoneen nurkkaan ikkunan alle. Nyt sänky on ihana pesä. Tilava ja hyvällä paikalla vaikka elokuvien katseluun. 

Huoneessa ollut divaanisohva siirtyi uunin viereen. Uunia ei käytetä päivittäin, joten uskalsimme laittaa sen näin lähelle uunia. Kun uunia käytetään, voi divaania hiukan siirtää. Siinä on myös mukava pötkötellä uunin lämmössä. Tuntuu että huone avartui nyt kivasti.

Minni-kissa on taas kuvissa mukana. Neiti on aina sielä missä muutkin, ja valtasi jo itselleen Mikin sängyn. Siitä voi jatkaa gerbiilien vahtimista.

Kuvia ottaessa totesin että huone kaipaa vielä viherkasveja, joten niitä täytyy sitten hankkia seuraavaksi. Vaikka amppeli ikkunaan. Muutoin huone saa jatkaa edelleen kelta-valko-mustalla väriteemallaan.

Huomasin taas huonetta sisustaessani miten itse niin kaipaisin tuollaista ihanaa sänkynurkkausta. Sellaista joka olisi ihan mun oma, täynnä tyynyjä ja ihania tauluja. Sellainen aavistuksen taiteellinen ja kotoisa nurkkaus. Sitten joskus kun lapset lentää pesästä ja saan lisää tilaa, teen sellaisen. Välillä voin nukkua ihan omassa rauhassa, välillä siirtyä miehen kainaloon.

Nyt sellainen pesä on kuitenkin meidän Mikillä. Tuli ihan ison pojan huone tästä nyt. Pieni poika tuntuu niin pieneltä noin isossa sängyssä, edellinen kun oli vielä vain noin 180cm pitkä, ei siis edes täydessä pituudessa. Nyt on tilaa pyöriä, ja poika kyllä tykkää tosi paljon tästä.

Ikean rautasänky siirtyi mun ystävän lapselle, ja sellainen toinen löytyy vielä Nestorilta. Nestorin sänky on vielä ihan lyhyt, ja menee Nestorilla vielä monta vuotta.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

-Henna-

 

Kommentit (4)
 1. Ihanan näköistä. Ja kiitos paljon Mikin vanhasta sängystä. Se näyttää hyvältä meidän tytön pikkuisessa huoneessa ❤️

  1. hennaasemalta
   13.1.2018, 11:35

   Kiitos. 🙂 Varmasti näyttää, se oli kiva sänky. 🙂

 2. Onpa ison pojan huone jo! Apua kun lapset kasvaa niin nopeasti ja aika juoksee. Tyylikästä on, niinkuin aina.

  1. hennaasemalta
   13.1.2018, 11:36

   No niinpä! Vasta Mikikin oli pikkuinen poika, ja nyt keväällä hän täyttää jo 10-vuotta…
   Kiitos. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *