Joulumietteitä

Nappasin tuossa pari kuvaa meidän 9-vuotiaan Mikin huoneesta. Sielä on joulukalenterit seinällä, ja Minni vahtimassa gerbiilejä. Divaanille löysin myös uuden viltin H&M Homesta hajonneen tilalle. (Samainen Minni tuhosi tupsut edellisestä viltistä….) Mikin sängyllä oleva Tine K:n päiväpeitto on myös edelleen ihana, mutta kovasti pesun tarpeessa. En vain uskalla heittää sitä koneeseen kun lapussa lukee vain käsinpesu. Onko teistä joku pessyt näitä? Vai pitäiskö suosiolla maksaa extraa ja viedä se pesulaan… Sen verran arvokas täkki kuitenkin kyseessä etten uskalla riskeerata konepesulla.

Vaikka kovasti joulua rakastankin, on aatteet tässä kohtaa jo osittain vähän ensi vuodessa. Olen miettinyt muutamaa uutta sisustusjuttua kotiin, joita alan laittamaan joulun jälkeen. Alkuvuodesta, kun riisuu joulun kotoa, on nimittäin kivaa laittaa myös kotia vähän uusiksi.

Ainakin uuden keittiönpöydän aion hankkia, sitä olen jo suunnitellut jonkin aikaa. Nykyinen huonokuntoinen ikealainen saa lähteä ullakolle remppa-työpöydäksi. Tilalle joku puinen kiva pöytä. Myös Mikin huoneeseen voisi keksiä jotain uutta, ja vihdoin raivata sieltä pois kaikki lelut ym jolla tuo poika ei ole leikkinyt enää pitkään aikaan. Turhaan ne tuolla pölyyntyy. Koska pojan on vaikea pitää huone siistinä, voisi tavaramäärän tiputtaa minimiin. Siten huone pysyisi paremmin siistinä.

Ensi vuonna alkaa myös todenteolla tulevan kahvilamme ja isomman Korson aseman puodin suunnittelu. Tulen tästä varmasti tekemään täälläkin juttusarjan. Olen jo suunnitellut kahvilan sisustusta, ja maalaillut viime päivinä tuoleja kahvilaan. Näitä esittelen myöhemmin myös lisää. Ensi syksynä siis puotini laajenee, ja sen yhteyteen tulee kaksi uutta yrittäjää. Ekopuoti ja kahvila. Olemme jo päättäneet että yhteisnimemme tulee olemaan Korson Wanha Asema. Logokin on jo suunnitteilla. Niin jännää! Nestori sai myös päiväkotipaikan, ja helmikuun alussa hän siirtyy päiväkotiin. Melkein 10 vuotta kestänyt kotiäitiyteni loppuu pian. Kevään tosin teen vielä kotona töitä kun Nestori on päiväkodissa, mutta syksyllä alkaa sitten ihan oikeasti työt puodillani. No olen toki nytkin tehnyt ihan oikeasti töitä. Työ on vain ollut rasittavan katkonaista, ja tuntuu että olen tehnyt sitä vähän tuossa sivussa aina kun pystyy.

Todella TODELLA toivon että keväällä saisin samalla lisää aikaa tälle blogille. Harmittaa ihan hirveästi että tämä on jäänyt nyt niin vähälle, mutta kun kaikkeen ei vain pysty. Keväällä saan kuitenkin sitä oikeaa työaikaa, ihan omassa rauhassa (no karvaiset kaverit seurana kuitenkin) ja aion panostaa kunnolla kuvaamiseen, blogikuviin, tuotekuviin jne ja tubettamiseen. Vitsi en malta odottaa!

Reilu viikko enää jouluun, ja nyt keskityn täysillä siihen. Tänään oltiin Helsingissä Tuomaan markkinoilla, huomenna nokka kohti vanhaa Porvoota ja sunnuntaina kirkkoon laulamaan joululauluja.

Ihanaa viikonloppua!

-Henna-

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *