Pääsiäisen alkupalat

Pääsiäinen on ihan kohta ja päätin koostaa muutamia hyväksi havaittuja reseptejä pääsiäispöydän alkupaloiksi. Viime vuonna aloitimme kiirastorstain illallisen pääsiäisen caesarsalaatilla. Kuusi ja puoli minuuttia keitettyjen kananmunien keltuaiset ovat juuri täydellisen valuvia.

Kaksi vuotta sitten pääsiäspöydän kruunasi veikeät täytettyt kananmunanpuolikkaat avokado-wasabitäytteellä. Täytettyt kananmunat on helppo valmistaa ja täytettä voi varioida oman makunsa mukaan.

Parsaa on taas ilmestynyt kauppoihin ja blogin suosituimpiin resepteihin kuuluvat uunissa paahdettua parsaa, paahdettu parsa parmesaanilla ja grillattua parsaa ilmakuivatunkinkun kera.

Marinoitu keltajuuri tarjottuna fetajuuston kanssa sopii todella hyvin pääsiäispöytään ja on ihanan pirteän keltaista. Toivottavasti näistä ideoista on teille hyötyä.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *