Lasten Moctailkutsut: lämpimät cocktailpalat

Lämpimistä alkupaloista täytetyt mini-paprikat yllättivät iloisesti. Kaikki ihastuivat couscousilla täytettyihin mini-paprikoihin niin paljon, että on ihan pakko tehdä joku kerta ruoaksi couscousilla täytettyjä isoja paprikoita. Couscous paahtui uunissa ihanan rapeaksi ja sain paljon uusia ideoita, joita niiden toteutuksen onnistuessa saatetaan nähdä jatkossa myös blogissa.

Moctailkutsujen ideanikkari halusi valmistaa hunajaisia hillosipuleita. Esikoinen on pienestä pitäen rakastanut hillosipuleita ja hunajan kanssa ne olivat kuulemma vielä parempia. Valutin purkillisen hillosipuleita, joiden joukkoon sekoitettiin kaksi teelusikallista hunajaa. Hunajaisia hillosipuleita paistettiin uunivuoassa 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Moctailkutsujen kylmät cocktailpalat  ja moctailit löytyvät linkeistä.

Täytetyt mini-paprikat

Ainekset

12 kpl
mini-paprikoita
Täyte
2 dl
valmista couscousia
50 g
fetaa
1 kpl
iso tomaatti
2 rkl
lehtipersilijaa hienonnettuna
2 rkl
tuoretta basilikaa hienonnettuna
Muut ainesosat

Tee näin:

Puolita mini-paprikat ja poista siemenet. Laita paprikan puolikkaat uunivuokaan.

Valmista täyte. Hienonna tomaatti ja yrtit. Murustele feta pieniksi muruiksi. Sekoita couscous, hienonnettu tomaatti ja hienonnetut yrtit. Täytä paprikan  puolikkaat täytteellä.

Paista paprikoita uunissa 200 asteessa noin 15-20 minuuttia tai kunnes pinta on saanut hiukan väriä. Anna jäähtyä hetki ennen tarjoilua.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *