Itsenäisyyspäivän alkupalat

Joulukuu on täällä ja muutaman päivän päästä pääsemme juhlimaan Itsenäisyyspäivää. Päätin koota blogiin muutamia ideoita itsenäisyyspäivän illallista varten.

Crostinit ovat yksi alkupala suosikeistani ja itsenäisyyspäivänä maistuu taatusti molemmat versiot:

Crostinit marinoidulla punajuurella ja vuohenjuustolla.

Crostinit vuohenjuustomoussella, uunissa kuivatuilla miniluumutomaateilla ja ilmakuivatullakinkulla.

Crostinien täytteistä voi marinoidut punajuuret ja uunissa kuivatut miniluumutomaatit valmistaa etukäteen jo nyt viikonloppuna niin jää itse juhlapäivälle vähemmän tehtävää.

Rakastan punajuurta ja punajuuri sopii erinomaisesti alukupaloihin. Uunissa paahdetut punajuuret fetan ja tilliöljyn kera tarjottuna ovat taivaallisia. Muffinipellissä valmistuvat vähintään yhtä herkulliset punajuuriterriinit feta tai vuohenjuusto täytteellä. Punajuuriterriinit voi myös hyvin valmistaa edellisenä päivänä.

Helpot alkupalat valmistuvat kun täytätä minikrustadit esimerkiksi tsatsikilla. Lisää vinkkejä itsenäisyyspäivän tarjottaviksi luvassa blogiin viikonloppuna.

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *