Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Isänpäivän menu

Huomenna hemmotellaan isiä ja kokosin tähän postaukseen isänpäivä menun, joka taatusti maistuisi miehelle. Alkuruoaksi tarjoaisin suppilovahverokeittoa, joka on miehen bravuuri. Suppilovahverokeiton kera voi tarjota herkullisia lämpimiävoileipiä. Pääruoan lisukkeeksi sopivat erinomaisesti sesongissa olevat ruusukaalit, jotka on paistettu pannulla ja maustettu hunajalla. Porsaan sisäfilee rakuuna-sinappikastikeessa on yksi mieheni lempiruoista ja se sopii hyvin isänpäivän pääruoaksi. Herkullinen päivällinen on hyvä päättää raikkaaseen puolukkapossettiin. Jälkiruoan kauralastut voivat lapset hyvin itse valmistaa. Toivottavasti näistä viime hetken vinkeistä on apua.

Isänpäivän menu:

Suppilovahverokeitto ja lämpimätvoileivät

Hunajaiset ruusukaalit

Porsaan sisäfilee rakuuna-sinappikastikkeessa

Puolukkaposset

Vinkkejä isänpäivän aamiaiseen löydät linkistä https://blogit.meillakotona.fi/keittiossakotonajapuutarhassa/isanpaivan-aamiainen/

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *