Red Velvet pannukakut

redvelvetpannukakut

redvelvetpannukakut

Tulipas tahattomasti pieni postaustauko. Mutta tauon aikana tuli kyllä silti leivottua ja lupaamamme pullareseptikin ilmestyy piakkoin blogiin. Resepti vaati vain pientä hienosäätöä ja nyt ollaan jo melkein loppumetreillä. Tänään tosin ollaan ystävänpäivän herkkujen parissa ja nämä red velvet pannukakut on juuri niin herkullisia kuin suloisiakin! Suklaiset pannarit saavat raikkautta tuorejuustokuorrutteesta! Ja jos oikein romantikoksi haluaa heittäytyä, voi pannarit tehdä sydämen muotoon! Meidän omamme tosin paistuivat pienellä lettupannulla pyöreiksi!

redvelvetpannukakut

Pehmeät red velvet pannukakut on myös vähän herkullisempi aamupala ystävänpäivälle. Toki jälkkäriksi näitä enemmän suosittelemme makeutensa takia! Kuorrutteen lisäksi pannareihin voi tuoda raikkautta marjoilla ja hedelmillä. Jos kaipaat perinteisempää red velvet reseptiä, kurkkaa herkullinen red velvet kakkumme. Se kuuluu muuten ehdottomasti omiin suosikkeihimme. Ja jos kaipaat perinteisempää pannarireseptiä, kokeile näitä!

Ennen ensi viikolla olevaa ystävänpäivää pitäisi ilmestyä vielä ainakin yksi herkullinen resepti, joten pysykäähän kuulolla! 🙂

Lisää leivontaa ja herkkuja: @drjinna

Red Velvet pannukakut

Ainekset (15 annosta)

2½ dl
maitoa
1 rkl
omenaviinietikkaa
½ dl
hienoa sokeria
1 tl
vaniljasokeria
1
kananmuna
Elintarvikeväriä
2½ dl
vehnäjauhoja
2 rkl
tummaa kaakaojauhetta
1 tl
leivinjauhetta
¼ tl
ruokasoodaa
¼ tl
suolaa
Tuorejuustokuorrute
1½ dl
vispikermaa
1-2 rkl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
100 g
vaniljatuorejuustoa
(sitruunan, appelsiinin, limen kuorta)
30 min
{
AKTIIVINEN 30 min
PASSIIVINEN 0 min

Tee näin:

  1. Mittaa kulhoon maito ja omenaviinietikka, anna tekeytyä pari minuuttia ja vatkaa sitten joukkoon sokerit, kananmuna sekä punainen elintarvikeväri.
  2. Mittaa kuivat aineet toiseen kulhoon. Kaada kuivat aineet nesteisiin kahdessa erässä, vatkaa vain kunnes taikina on tasainen, jotta siitä ei tule sitkeää.
  3. Lämmitä pannu kuumaksi, voit käyttää paistossa voita tai öljyä, mutta jos pannuun ei jää kiinni, pärjäät ilmankin. Paista pannareita kunnes toiselle puolella muodostuu kuplia, käännä ja paista vielä hetki. Pinnasta tulee paistettaessa vähän ruskeampi.
  4. Valmista kuorrute vaahdottamalla ensin kerma ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää sitten joukkoon tuorejuusto ja vanilja, vatkaa tasaiseksi. Tarjoile tuoreiden pannukakkujen ja lisukkeiden kera!
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *