Piparijäätelöpuikot – Joulukalenteri luukku 13

Nom, nom, noooooom! Ei oo varmaankaan jäänyt kenellekään epäselväksi, että me tykätään Fazerin piparisuklaasta ja tällä kertaa tehtiin siitä söpöt jäätelöpuikot. Puikkojen sijasta tästä voi tehdä myös tavallisen ison jätskin. Jäätelötikkujen tilalla käytimme kanelitankoja! Hauska yksityiskohta mitkä tekee näistä puikoista vielä jouluisemmat! 🙂

Voitteko kuvitella että on jo 13.päivä? Joulukuu on kulunut supernopeasti ja aatto lähestyy vauhdilla!

Piparisuklaajäätelö

Ainekset

1 prk
kondensoitua maitoa
300 g
piparisuklaata
6 dl
vispikermaa
+piparimurua
6 h 15 min
{
AKTIIVINEN 15 min
PASSIIVINEN 6 h 00 min

Tee näin:

1. Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa.
2. Vaahdota kerma kuohkeaksi vaahdoksi.
3. Sekoita suklaa ja kondensoitu maito keskenään.
4. Kääntele suklaaseos kerman joukkoon hellästi ja kaada massa pakastuksen kestävään astiaan/jäätelöpuikkomuotteihin ja koristele piparimuruilla. Pakasta vähintään 6-8 tuntia, mieluiten yön yli.
VINKKI! Jos haluat jäätelöstä vähemmän makeaa, vaihda osa suklaasta tummaan suklaaseen.
TÄHÄN JÄÄTELÖRESEPTIIN EI TARVITSE JÄÄTELÖKONETTA EIKÄ SEOSTA TARVITSE SEKOITELLA PAKASTUKSEN AIKANA.
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *