Parhaat mustikkareseptit

Joko saa leipoa mustikasta? Tosin muutaman lukijamme raporttien mukaan mustikkametsät ammottaa tyhjyyttään tai mustikoita löytyy vain sieltä tai täältä. Löysit sitten mustikoita metsästä tai pakastealtaasta, niin tässä alla on listattuna meidän blogimme parhaat mustikkareseptit (ja nämä muuten toimii myös pensasmustikoista tehtynä)!

Mustikkapiiras kanelimurulla

MUSTIKKAPIIRAS KANELIMURULLA

Tämän mustikkapiiraan makuparina on mausteinen kaneli. Yhdistelmä on herkullinen ja sopii nautittavaksi vuoden ympäri!

Täydelliset mustikkamuffinit

PEHMEÄT MUSTIKKAMUFFINIT

Pehmeät ja ennen kaikkea helpot mustikkamuffinit valmistuvat nopeasti ja vähällä vaivalla. Näillä herkuttelee useamman päivän, sillä ne pysyvät mehevinä pitkään!

Mustikkapiirakka-juustokakku

MUSTIKKAPIIRAKKA-JUUSTOKAKKU

Mitä tulee kun sekoittaa mustikkapiirakkaa ja juustokakkua? No herkkua tietenkin! Yhdistelmä raikasta mustikkapiirakkaa ja täyteläistä juustokakkua toimii erityisen hyvin kesällä!

Nam, nam ja nam! Mustikasta saa aina kaikkea helppoa ja herkullista. Vaikka itse suosimmekin vadelmaa leivonnassa, on joka syksy pakko leipoa mustikasta jotain hyvää (piiraat on tietenkin suosikkejamme)! Palataan tällä viikolla sekä sitruunaisten (…sitruunahuumamme jatkuu!) että mustikkaisten herkkujen parissa!

Herkullisia leivontahetkiä mustikan parissa ja seuratkaahan meitä instagramissa niin näette mitä keittiössä milloinkin leivotaan!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *