Mansikka-valkosuklaapalat – Juhannuskalenteri luukku 2

mansikkakeksipalat

Joskus helppo ja vaivaton herkku on parempi kuin pitkään työstetty. Mansikka-valkosuklaapalat on yksi niistä. Herkut valmistuu nopeasti vain murskaamalla keksit ja sulattamalla suklaan. Pinnalle ripottelimme herkullisia pakastekuivattuja mansikoita (pro tip: vadelmat käy myös!). Kauniit palat sopisi myös hyvin kakkujen tai jäätelöannosten koristeluun (esim tähän vaniljajädeen!).

Jos valkosuklaa ei ole makuusi, voit tehdä nämä maitosuklaaseen tai tummaan suklaaseenkin. Tälläisissä herkuissa parasta on se, että nämä on muunneltavissa täysin omaan makuun sopivaksi.

mansikka-valkosuklaapalat

Mansikkaisia herkkuja on muuten luvassa juhannuskalenterissa enemmänkin, joka viikko vähintään yksi! Huomenna vuorossa on kalenterin toinen raparperiresepti, tällä kertaa leivontaa raikkaan ja virkistävän lemonaden sijasta!

Lisää herkkuja? Seuraa meitä instagramissa @drjinna

Mansikka-valkosuklaapalat

Ainekset

150 g
Valkosuklaata
Kourallinen pakastekuivattua mansikkaa
Kourallinen muro/kaurakeksejä
20 min
{
AKTIIVINEN 5 min
PASSIIVINEN 15 min

Tee näin:

  1. Valmistele kulho tai lautanen leivinpaperilla tai silikonimatolla.
  2. Sulata valkosuklaa, rouhi mansikat ja keksit.
  3. Levitä sula valkosuklaa leivinpaperin päälle ohuelti, ripottele pinnalle mansikat ja keksimurut. Nosta viileään jähmettymään.
  4. Lohkaise jähmettyneestä suklaasta sopivan kokoisia paloja. Säilytä viileässä.
ruoka leivonta makeiset makeat-leivonnaiset
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *