Mansikka-valkosuklaapalat – Juhannuskalenteri luukku 2
Joskus helppo ja vaivaton herkku on parempi kuin pitkään työstetty. Mansikka-valkosuklaapalat on yksi niistä. Herkut valmistuu nopeasti vain murskaamalla keksit ja sulattamalla suklaan. Pinnalle ripottelimme herkullisia pakastekuivattuja mansikoita (pro tip: vadelmat käy myös!). Kauniit palat sopisi myös hyvin kakkujen tai jäätelöannosten koristeluun (esim tähän vaniljajädeen!).
Jos valkosuklaa ei ole makuusi, voit tehdä nämä maitosuklaaseen tai tummaan suklaaseenkin. Tälläisissä herkuissa parasta on se, että nämä on muunneltavissa täysin omaan makuun sopivaksi.
Mansikkaisia herkkuja on muuten luvassa juhannuskalenterissa enemmänkin, joka viikko vähintään yksi! Huomenna vuorossa on kalenterin toinen raparperiresepti, tällä kertaa leivontaa raikkaan ja virkistävän lemonaden sijasta!
Lisää herkkuja? Seuraa meitä instagramissa @drjinna
Mansikka-valkosuklaapalat
Ainekset
- 150 g
- Valkosuklaata
- Kourallinen pakastekuivattua mansikkaa
- Kourallinen muro/kaurakeksejä
Tee näin:
- Valmistele kulho tai lautanen leivinpaperilla tai silikonimatolla.
- Sulata valkosuklaa, rouhi mansikat ja keksit.
- Levitä sula valkosuklaa leivinpaperin päälle ohuelti, ripottele pinnalle mansikat ja keksimurut. Nosta viileään jähmettymään.
- Lohkaise jähmettyneestä suklaasta sopivan kokoisia paloja. Säilytä viileässä.