Paahdettu parmesankesäkurpitsa

Kesäkurpitsaa tuntuu riittävän helteistä huolimatta. Kesäkurpitsaa onkin ollut miltei joka aterialla tarjolla jossain muodossa viime viikkoina. Vielä ei perhe ole onneksi protestoinut.

Uunissa paahdetut parmesanperunat olivat niin herkullisia, joten päätin kokeilla saman yksinkertaisen reseptin soveltamista kesäkurpitsalla. Paahdetuista parmesankesäkurpitsoista tuli herkullinen lisäke aterialle.

Ainekset (4 annosta)

1 kpl
kesäkurpitsa
½ tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria myllystä
1½ dl
parmesaania raastettuna
30 min
{
AKTIIVINEN 10 min
PASSIIVINEN 20 min

Tee näin:

Viipaloi kesäkurpitsa ja asettele viipaleet leivinpaperilla peitetylle pellille.

Mausta kesäkurpitsaviipaleet suolalla ja mustapippurilla.

Ripottele raastettu parmesan kesäkurpitsaviipaleiden pinnalle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes juusto on saanut hiukan väriä.

ruoka kasvisruoka
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *