Väriä

Sunnuntaiterkut olohuoneesta! Minulle on näköjään tullut tavaksi nappailla sunnuntaisin tällaisia rennompia kuvia sieltä täältä kotoa; minusta on vain niin kiva taltioida kodin fiiliksiä sellaisenaan kuin ne kulloinkin ovat. Juuri nyt olen innostunut vähän kirkkaammistakin väreistä, ja näitähän on helppo lisäillä kotiin pienten yksityiskohtien myötä. Muutamat värikkäät kukat tai tekstiilit tekevät jo ihmeitä kodin ilmeelle. Näissä voi myös leikitellä vähän villimmilläkin väreillä, eikä tarvitse pelätä liian vahvaa lopputulosta. Myös tuo Samsungin Frame TV* on tämän suhteen aivan mainio – kuva vaihtuu käden käänteessä fiiliksen mukaan joko värikkäämmäksi tai pelkistetymmäksi. Tällä kertaa oli ehdottomasti ensimmäisen vaihtoehdon vuoro, tuo raikas graafinen kuva toi taas ihan uudenlaista raikkautta koko huoneeseen.

Saamani naistenpäiväkukkaseni päätyivät Marimekon Urna-vaasiin*  senkin päälle, ovat tuossa ihanan energinen väripilkku. Pitkästä aikaa kaivoin Urnan esille; se on lempivaasejani, mutta myös niin hallitseva, ettei sitä tee mieli pitää ihan koko aikaa esillä. Vaikka vaasi on näyttävä, sopii siihen kuitenkin yllättävänkin erilaiset yhdistelmät, eikä se näytä ollenkaan hullummalta tyhjänäkään. Olen koonnut tähän vanhaan postaukseeni muutamia lempiyhdistelmiäni Urnan pariksi – kurkkaapa siis tämä jos kaipaat vinkkejä mitä yhdistellä tällaisen ison maljakon kaveriksi.

Tulppaanikimpustani liikeni myös muutama oksa erilliseen maljakkoon sohvapöydälle. Tällaiset isot kimput ovat parhaita, niistä riittää iloa vähän joka puolelle. Muutama kukka tuo mukavasti väriä myös tuohon kovin vaaleaan sohvaryhmään; tähänhän olen kaavaillut muutamaa värikkäämpää tyynynpäällistä, mutta nämä ovat vielä hankkimatta. Toisaalta kuvan mukainen pelkistetympikin ilme viehättää nyt – joskus vähemmän on enemmän tyynyissäkin.

Muuton terrakotan värinen vilttikin tuo jo pelkästään kivaa väriä sohvalle, tuollaiset väripisteet ovat juuri nyt niin ihania ja herättävät kodin ihan eri lailla eloon. Ensi viikolla on luvassa vielä lisääkin juttua värien ja tunnelman tuomisesta kotiin – sillä kukkien ja tekstiilien lisäksi tähän on olemassa vielä kolmaskin helppo keino. Pysykääpä siis linjoilla, palailen asiaan ihan tuota pikaa.

Mukavaa alkavaa viikkoa!


Splashes of colors in the living room. After all it´s very easy to bring some color to the decoration, only some flowers and textiles do usually the trick. Right now I´m so into bright colors, they fresh up the room so effectively and create nice spring mood around the home.

 

*tuotteet saatu omaksi/testikäyttöön aikoinaan osana kaupallista kampanjaa

Kommentit (4)
  1. On ihana, raikas fiilis. En ihmettele, että tekee mieli napsia kuvia! Katsoin heti, että onpa hyvin sopiva taulu seinällä ja se paljastuikin tv:ksi. Hyvä keksintö kyllä ja osuva kuvavalinta etenkin!

    1. Kiitos! Juu, tuo telkkari on kyllä tosi näppärä keksintö, maastoutuu kätevästi osaksi tauluseinää ja kuvaa saa vaihdettua aina fiiliksen mukaan. 🙂

  2. Tuo senkki on niin kaunis. Sitä on pakko käydä aika ajoin täällä katsomassa 🙂

    1. Ah, niin minustakin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *