UUSI OSOITE | NEW ADDRESS

työpöytä6_800

Tervetuloa uudelle blogialustalleni tänne Meillä Kotona -sivustolle!

Blogini muuttopäivä oli tänään, ja vastedes minut löytää täältä A-Lehtien alaisuudesta. Uudelleenohjaus hoitaa liikenteen vanhasta blogistani suoraan tälle uudelle saitille, mutta siitä huolimatta pyytäisin päivittämään lukulistoillenne tämän uuden osoitteeni:

http://blogit.meillakotona.fi/pihkala

 

työpöytä5_800

työpöytä1_800

Uusi blogialusta vaatii näin ensi alkuun vähän totuttelua, ja blogin uudistunut ulkoasukin kaipailee vielä vähän fiksailua. Sisällön siirtäminen Bloggerista WordPressiin vaati pientä jumppaa, näinpä vanhojen postausten sisältö saattaa olla hieman sekaisin. Älkääpä siis ihmetelkö sekalaista ulkoasua, korjailen näitä aina ehtiessäni. Maanantaisen Helene-postauksen kommentitkin hävisivät tässä muuttorytäkässä, mutta kopioin ne itse postauksen alle ja vastailen tätä kautta. Nyt onneksi muuttoasiat ovat kunnossa, joten eiköhän bloggailu ala tästä rullaamaan ihan normaaliin tapaansa.

työpöytä2_800

työpöytä3_800

työpöytä4_800

Muutokset ovat aina superjännittäviä ja antavat uutta tsemppiä asiaan kuin asiaan. Odottelenkin jo innolla tätä vuotta ja blogimuuton tuomia uusia mahdollisuuksia. Blogini sisältöön ei ole kuitenkaan tulossa suurempia muutoksia, sisustus- ja remonttipainotteisella, elämänmakuisella linjalla jatketaan edelleenkin. Mielessä on jo paljon juttuideoita tulevalle kevätkaudelle, mutta otan myös mielelläni vastaan kaikenlaista palautetta ja toivomuksia jatkoa ajatellen. Kiitos, kun seurailette mukana,  toivottavasti pysytte mukana matkassa jatkossakin!


My blog has moved to Meillä Kotona -portal! Here´s my new address:

http://blogit.meillakotona.fi/pihkala/

 

Kommentit (4)
  1. Moikka,löysin blogiisi kun etsin kokemuksia ikean sängyistä. Oletteko vieläkin tyytyväisiä hankintaanne? 🙂 ps. talonne näyttää upealta!

    1. Moikka! Ollaan oltu kyllä oikein tyytyväisiä. Meillä on kaksi 80 cm sänkyä yhdessä ja miehen sängyn (Sultan Skaun) jouset on kyllä alkanut vähän rutista, mutta kuulemma ei vaikuta nukkumamukavuuteen. Minulla ei ole valittamista. 🙂

  2. Hei, mistä nuo ihanat työpöydällä olevat lokerikot ovat? 🙂

    1. Lokerikot ovat itseasiassa Muuton Folded-seinähyllyjä, mutta toimivat ihan kivasti pöydälläkin. Näissä on sen verran leveä pohja, että pysyvät hyvin pystyssä ilman seinäkiinnitystäkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *