Tulevan kauden väritrendit – Jotun Lady 2019

Maalivalmistaja Jotun on julkaissut vuoden 2019 Jotun Lady -värikarttansa. Vaikka Jotunin maaleja ei Suomesta saakaan, on aina kiinnostavaa seurata pohjoismaiden eturiviin kuuluvan maalivalmistajan trendilinjauksia. Uusi värikartta on nimeltään Identity ja koostuu kolmesta teemasta. Nämä ovat neutraalin pehmeä Calm, vahvempi ja trendikkään omaleimainen Refined ja maanläheisen rouhea Raw.

Malliston sävyt ovat kauniin pehmeitä ja maanläheisiä. Neutraalit ja hienovaraiset hiekan ja ruskean sävyt jatkavat edelleen voimakkaina, mutta onpa mukana vahvempiakin persikkaan ja tiilenpunaiseen taittavia sävyjä. Myös murretut vihreän sävyt ovat vahvasti mukana – ihan jännää sinänsä, sillä itse ajattelin näiden sävyjen suurimman buumin jo hiljalleen laantuneen. Mutta mihinpä trendit hetkessä muuttuisivatkaan, enemmän kyse on pienistä nyansseista ja vuosien saatossa hiljaa tapahtuvasta muutoksesta.

Kiinnostavaa on myös huomata, että kartasta ei juurikaan löydy kylmiä harmaan sävyjä, beigen ja ruskean sävyt ovat syrjäyttäneet nämä nyt täysin. Viime vuoden kartasta näitä vielä bongasi, viimevuotinen juttuni Jotun Lady 2018 -mallistosta löytyy tämän linkin takaa. Nämäkin kuvat tarjoavat edelleen paljon inspiraatiota, kauniita väriyhdistelmiä ja taidokkaista stailauksia on aina kiva ihastella.

Mitä te pidätte näistä sävyistä?


Jotun Lady has launched a new color chart for year 2019. Collection IDENTITY offers neutral, soft and warm tonest and consists of three temas: neutral and soft Calm, vibrant and trendy Refined and earthy Raw. So inspiring!

kaikki kuvat/all pictures Jotun

Kommentit (2)
  1. https://tuuletuksiajantunen.blogspot.fi/
    5.9.2018, 18:41

    Todella kauniita sävyjä. Lämpimät sävyt ovat kyllä oikeastaan aika piristävää, sillä kylmien sävyjen kausi on kestänyt jo aika kauan, vai kuvittelenko vain 🙂

    1. Niin minustakin! Ja tosiaan lämpimät sävyt tuntuvat kyllä nyt tällä hetkellä tosi freeseiltä, kyllä se kylmien sävyjen ja eriasteisien harmaiden valtakausi kestikin jo yllättävän pitkään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *