Kesäkuu ja kuivakukat

Kesäkuu on täällä!

Tuntuu vähän uskomattomalta, että nyt on ihan virallisesti kesä – vastahan oli talvi ja tähän hetkeen tuntui olevan vielä ikuisuus aikaa. Tämä kesä tulee olemaan muuttuneiden työkuvioiden myötä vähän erilainen, ja pääsen nauttimaan kesän ajan yrittäjän vapaudesta; tämä tarkoittaa myös sitä, että spontaaneille kesäretkille ja ulkoilmasta nauttimiselle jää ihan eri lailla tilaa. Päivätyöt Koodissa ovat jääneet taakse, mutta suunnittelu- ja sometöitä teen ihan entiseen malliin, ja näiden suhteen seuraavat viikot tuntuvatkin olevan aika vilskettä. Kuitenkin kesän aikana tarkoituksenani on myös ottaa aikaa lomailulle ja rentoutumiselle, ja kaikelle sille spontaanille tekemiselle, jota olen edellisinä vuosina jäänyt kaipaamaan. Innolla odotankin, mitä kaikkea tuleva kesä tuokaan tullessaan – kohtahan se jo nähdään.

Koti alkaa olla remontin suhteen ihan valmis, joten suurempia kotiprojekteja ei ole kesän aikana suunnitteilla. Nyt on kuitenkin hyvää aikaa laittaa kaikki viimeisetkin paikat kuntoon, siivota komerot ja järjestää tavarat. Ja tokihan pieniä sisustusjuttuja on aina mielessä, näistä riittää varmasti kerrottavaa täällä blogissa pitkin kesää. Kotia olen somistanut viime aikoina luonnon antimin ja kierrätyslöydöin, yllä olevan kuvan kuivakukat ovat ainoa jäljellä oleva asia taannoisesta kukka-asetelmastani – tästä on kyllä riittänyt iloa muodossa tai toisessa tosi pitkään! Olen aivan ihastunut noihin keltaisiin pallukoihin, joiden nimen olen jo autuaasti unohtanut. Myös kaikenlaiset heinät kiinnostavat kovasti, niitä ajattelin hankkia myös parvekkeelleni. Parvekehommat ovat muutenkin kovin ajankohtaisia, ja lähiviikkoina kurkataankin yhteen projektiini myös tähän liittyen. Pysykääpä siis kuulolla, mikäli kaipailette sisustusideoita tälläiseen tilaan.

Pitkästä aikaa ostin vähän kesälukemistakin, uusimman Styleby-lehden, joka on vähän tavallista paksumpi keräilynumero. Viikonloppuna aion syventyä tuohon ihan kunnolla, sillä tänä vuonna ei ohjelmassa ollut tälle viikonlopulle sen kummempaa juhlahumua. Suunnitelmissa on myös erään kesäherkun korkkaus: uudet perunat ovat kesäajan lempiruokiani, ja nyt on ehkä aika pyöräyttää ensimmäinen satsi pöytään – ihan vain koska kesäkuu.

Kaunista kesäkuuta!

Kommentit (8)
  1. Onko Koodi lopetettu? Jotain muutosta on ollut ilmassa, kun varastoja on tyhjennetty.

    1. Kyllä, liikkeen toiminta loppui nyt loppukeväästä. Nyt kohti uusia haasteita 🙂

  2. Hei, sopivasti seuraava kysymys, joka on myös aiheen vierestä 🙂 ja liippaa vähän Koodiakin 😀
    Ostimme Hobby Hallista Linie Designin Asko mixed -villamaton, ja nyt vähän ahdistaa – kirjaimellisesti. Kurkussa, silmissä ja nenässä tuntuu, lähes joka perheenjäsenellä. Koodissa on ilmeisesti ollut myynnissä tätä samaa mattoa, muistatko olisiko niistä tullut tällaisesta syystä reklamaatioita/palautuksia? En oikein tiedä mitä tekisin maton kanssa. Se on tosi kivan näköinen, ja 200×300 cm on tosi hyvä koko meidän olkkariin, eikä ollut kovin hintavakaan. Mutta eihän tämä näinkään voi jatkua, että koko ajan tuntee maton nahoissaan.. Tuntuu vain niin oudolta, kun ilmeisesti tämä Asko on aika suosittu matto, ja löytyy monesta kodista.

    1. Tuota mattoa myytiin aikanaan ihan valtavia määriä ja en muista, että tästä syystä olisi tullut kovinkaan monia reklamaatioita tai palautuksia. Muutama asiakas taisi mainita, että matto pölyää jonkin verran, mutta ei tämä kuitenkaan tuntunut haittaavan siinä määrin, että mattoja oltaisiin ryhdytty reklamoimaan. Villamatoissa on alkujaan aina se oma luonnollinen hajunsa, joka ei ole ehkä se miellyttävin, mutta hälvenee kyllä ajan mittaan, tämä aiheuttaa joskus joillekin oireita. Poikaystävälläni on tämä matto myös ja olen huomannut, että siitä kyllä lähtee käytössä jonkin verran pölyävää nöyhtää, mutta siinä kaikki. Ehkä nämä ovat näitä yksilöllisiä juttuja, toiset reagoivat mattoon voimakkaammin kuin toiset ja voihan kyseessä olla myös jokin heikompilaatuinenkin yksilö, mene ja tiedä. Harmi juttu, jos jouduit tästä syystä palauttamaan maton, kiva matto kun on tosiaan, mutta eipä asialle oikein mitään mahda jos se tuollaisia oireita aiheuttaa. 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *