Se ihanin lattiavalaisin

Uusi lattiavalaisin on roikkunut hankintalistallani jo pienen ikuisuuden. Aikeenani oli hankkia tällainen jo vanhan kodin olohuoneeseen, mutta asia jäi kuitenkin tuolloin muiden hankintojen jalkoihin. Viime ajat olen elellyt tyystin ilman lattiavalaisinta, siispä uuden kodin olohuoneeseen se saa tulla vihdoin hankittavaksi. Lattiavalaisin kuitenkin tuo mukavaa lisää huoneen valaistukseen ja on säädeltävissä tunnelmavalaistuksesta tehokkaampaan lukuvaloon – siksi hankinta on minusta oikeinkin perusteltu.

Flos / Lightning ideas

Kirjoittelin jo joskus taannoin itseäni miellyttävistä malleista, ja vuosienkaan jälkeen nämä mieluisat mallit eivät ole oikeastaan muuttuneet miksikään. Edelleen toivomuslistalla on selkeä, siro ja mielellään musta malli – ja suosikkinikin on pysynyt samana. Flosin Captain Flint oli ykkösvaihtoehtoni jo tuolloin ja sitä se on edelleen. Se saakin olla uuden kodin ainoita uusia sisustushankintoja, musta geometrinen marmorilaippainen valaisin sopii ihan täydellisesti olohuoneen tunnelmaan ja sen pehmeän hiekkaiseen seinäsävyyn. Laittelin valaisimen hetki sitten tilaukseen ja nyt odottelen pakettia jo innolla – en malta odottaa miltä se olkkarissa näyttääkään.

Tästä upeasta valaisimesta on muuten tosi vaikea löytää kivoja miljöökuvia – uudehko valaisin ei taida olla (ainakaan vielä) samalla lailla suuren yleisön suosiossa kuin monet muut Flosin klassikot, ja niinpä kuvien suhteen joutuu turvautumaan lähinnä valmistajan tuotekuviin. Mutta kohtapa tähän tulee muutos, kun pääsen kuvaamaan tätä ihan itse omassa olohuoneessa. 😉


My long time obsession and latest purchase: Captain Flint lamp from Flos. Can´t wait it to arrive!

Kommentit (2)
  1. Vau! Upea valaisin! Kiinnitin huomiota myös ensimmäisen kuvan mustiin tuoliin. Osaatko kertoa, mitkä tuolit ovat kyseessä?

    1. Tuolit taitavat olla Gubin 3D Lounge chairit, aika ihanat nekin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *