Halves-pöytä

Pyöreiden ja kulmikkaiden muotojen yhdistely on yksi tämän hetken suurimmista kalustemuotoilun trendeistä. Veistoksellisia, pehmeän pyöreitä ja kuitenkin graafisen skarpit raamit omaavia huonekaluja näkyy nyt kattavasti useilla valmistajilla. Yksi tämän hetken suurimmista himotuksistani on Muuton uudehko, viime kesänä julkaistu Halves-pöytä, joka toistaa tätä samaa muotokieltä. Pieni näppärä pöytä näyttää kivalta monessa ympäristössä, esimerkiksi kuvan lailla yöpöytänä, mutta taipuu loistavasti myös olohuonekäyttöön. Omaleimaisessa muodossaan jotenkin ihana tapaus.

 

Pöydän materiaali on komposiittia, joka tekee siitä todella kestävän ja mukavasti totutusta poikkeavan. Komposiitille ominainen pistemäinen kuviointi on myös kaunis yksityiskohta pöydsässä. Materiaalinsa ansiosta pöytä kestää hyvin myös vaikkapa kylpyhuonekäyttöä; tämä näyttäisikin aika upealta vaikkapa yksinkertaisen kylpyammeen vieressä.

Veistoksellinen pöytä on kaunis katseenvangitsija muutoin neutraalissa ja yksinkertaisessa ympäristössä. Sängyn klassiset raitalakanat saavat potkua yhdestä liilasta tyynystä, jonka asettelin rikkomaan hillittyä kokonaisuutta. Tämän värin noususta kirjoittelinkin taannoisessa vuoden 2018 trendikatsauksessani. Vaikka voimakas violetti ei lukeudu lempivärikseni, täytyy sanoa, että pilkahdus väriä näyttää tässä muutoin neutraalissa kokonaisuudessa varsin kivalta. Tällaisilla pienillä pisteillä saa kyllä niin helposti ja tuotua ripauksen uutta ilmettä kotiin sen suurempia muutoksia tekemättä.


I am craving currently this Halves table from Muuto, love the extraordinary shape and material of it. The table is made of composite, which makes the table durable and gives a special look to it. The versatile table can be used in many different rooms, it looks nice both in the bedroom, living room and bathroom.

Kommentit (2)
  1. Ihana pöytä. Mikä toi lamppu on.

    1. Lamppu on myös Muutolta, Lean nimeltään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *