Pihkala
Pihkala

Favourites of the month – marraskuu

Kuu taittui jo marraskuun puolelle, niinpä tässä taas tuttuun tapaan muutama lempparijuttu juuri tähän hetkeen. Kuten todettu, ei marraskuu kuulu omiin henkilökohtaisiin lemppareihini; parasta kuussa onkin ehkä se, että sen kuluttua loppuun seuraava odottaa vasta 11 kuukauden päässä. Tämä mainio lausahdus tarttui silmiini Kertun IG-tililtä, enkä voisi olla enempää samaa mieltä. Mutta se marraskuusta, onneksi pimeyden keskellä voi kuitenkin sukeltaa tunnelmallisten (ja ehkä jo vähän jouluistekin) juttujen pariin.

Hay / Ferm Living / Artilleriet / & Other Stories / Linum / Iittala

  • Tällä hetkellä olen tykästynyt kovasti riisipaperivalaisimiin, ja saan usein kyselyitä omastani (se on Granitista). Hay julkaisi hiljalleen oman versionsa, pienempien kokojen ohella heiltä löytyy nyt myös jätti-iso 80-senttinen riisipaperivalaisin. Aika mieletön ison tilan katseenvangitsijana.
  • Joulukoristeet saavat vielä odottaa, mutta Ferm Livingin kultainen kynttelikkö enteilee jo kuitenkin vähän juhlakautta. Pöydän lisäksi tämän voi ripustaa myös ikkunaan ohuilla naruilla. Saatiin näitä juuri Koodiin ja onhan tuo nyt tosi kaunis, omaan makuuni juuri sopivan minimalistinen koriste koko talvikaudelle.
  • Wieniläishenkinen, neliskanttinen TON-tuoli on uusin bongaukseni klassikkotuolista – ja ihan superihana, varsinkin nahalla verhoiltuna. Astetta skarpimpi, mutta silti klassinen valinta.
  • Nyt kiinnostaa isot takit ja lämpimät sävyt, mielellään molemmat yhdessä. Tarvitsisin uuden talvitakin mustani rinnalle, ja se voisi olla jotain juuri tämänlaista.
  • Ihastuin tähän lainaamaani Linumin pitkulanmalliseen tyynyyn palavasti, ihan huippu sängyllä tai miksei sohvallakin isona pötköttelytyynynä. Samettikin kiinnostelee edelleen, varsinkin tummissa sävyissä – se on se syksy.
  • Iittala julkisti hetki sitten uuden Raami-astiastonsa, joka näyttää kaikin puolin oikein freesiltä ja kauniilta. Ensi vuoden alussa kauppoihin saapuvasta mallistosta saattaa jokin osa löytää tiensä omaan kotiinikin – ainakin tuo tuikku ja sarjan muut lasiesineet ovat tosi kauniita. Mitäs te muuten piditte tästä uutuusastiastosta?

The collection of things I like right now.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *