Favourites of the month – maaliskuu

&Tradition

Joko saa intoilla keväästä? Maaliskuu on minulle ehdottomasti kevätkuukausi, vaikka talvi vielä pitäisikin hetken otteessaan. Täällä lounaassa lumipeite on kuitenkin huvennut kovaa vauhtia ja aurinkoiset päivät nostavat kevätfiiliksen ihan uusiin sfääreihin. Se sama fiilis tarttuu myös sisustukseen, omalla kohdalla kevään varmimpia merkkejä onkin kasvien ja värien lisääntyminen kotona. Kuinka huikea tuo yllä olevan kuvan sininen sohvamoduulikin on, se riittää jo yksinään päivittämään sisustuksen ihan uudennäköiseksi. Toki myös ikkunan kasvit, takana siintävä maisema ja niiden antama valokin innostavat. Aivan ihana kokonaisuus kaikkinensa.

Heleä kevätvalo maalaa kotiin uusia ulottuvuuksia ja saa sen elämään ihan uudella lailla. Nyt onkin ollut kiva ottaa tämä uusi vuodenaika vastaan täällä uudessa kodissa – tutkailla miten valo kulkee ja tilojen tunnelma muuttuu tämän myötä. Juuri nyt olenkin valon lisäksi fiilistellyt mm. seuraavia, jo vahvasti keväisiä juttuja:

&Tradition / Muuto / Stylepark / & Other Stories / New Balance via Boozt / &Tradition

  • Viimeksi kirjoittelin Arketin täydellisestä (joskin paksuksi osoittautuneesta) kevätviltistä, mutta toinen kiva keväinen ehdokas on kuvan &Traditionin torkkuhuopa. Värihuumassa etenkin tuo auringonkeltainen kiinnostaa. Yhdellä pienellä väripisteellä saa kevään kotiin – kuinka helppoa!
  • Olen etsiskellyt täydellistä raitakangasta, yksi aika kiva on Dedarin Linear. Musta-pellava -väritteisenä se olisi hyvä plan b nojatuoliinikin, jos brittikankaiden toimitus ei ota onnistuakseen. (Tosin sain juuri uutisia, että kahden kuukauden jonotuksen jälkeen kankaani olisi päässyt viimein brittien tullista eteenpäin – oh well, ehkä se jonain päivänä saapuu vielä kotiinkin asti…)
  • Varma kevään merkki on myös se, että kokovalkoiset asut kiinnostavat. Kuten myös valkoiset lenkkarit, nämä joka kevään must have -asusteet. Lukemattomien Adidas-vuosien ja viimeisimmän Veja-kokeiluni jälkeen voisin siirtyä New Balancen pariin – tuollaiset vähän klohmot mallit kiinnostaisivat nyt eniten.
  • Väripisteiden ohella innostaa klassinen tammi, nyt ja aina. Olen iskenyt silmäni paitsi tanskalaisiin klassikoihin, myös tähän &Traditionin Bettyyn, joka edustaa tuoreempaa tanskalaistyyliä. Konjakinvärisellä nahalla verhoiltu tuoli olisi kiva pari vaikkapa Muuton pöytänikin kanssa sikäli mikäli se joskus päätyisi takaisin ruokapöytäkäyttöön. Samanlaista pyöristettyä kantikkuutta molemmissa.
  • Muuto Rime-valaisin on minusta tosi käyttökelpoinen ja simppeli valinta moneen tilaan. Eriväriset johdot muuttavat hieman valaisimen tuomaa tunnelmaa: kuvan kokovalkoisena se jää kivan klassiseksi ja kevyeksi, kun taas vaikka värikkäällä johdolla on selvästi modernimpi. Näppärä jokapaikan yleisvalaisin joka tapauksessa.

Ihanaa keväistä viikonloppua!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *