Favourites of the month – helmikuu

Helmikuu on startannut varsin vauhdikkaasti – niin vauhdilla, että tämän perinteisen kuun suosikit -postauksenkin julkaisu on venynyt pitkälti yli kuun puolivälin, hups. Uusi työ on vienyt imussaan ja vapaa-ajalla on ollut kiva keskittyä ihan muihin juttuihin ja toki to do -listalla kummitteleviin kotiprojekteihin. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, kaikenlaista inspiroivaa on taas kerääntynyt viime aikoina kansioihin. Tällä hetkellä innostaa etenkin seuraavat jutut – eli klassisen neutraalit sävyt ja hitunen pastellia:

Toteme / Arket / Marset / &Tradition / Stolab / Magniberg

  • Kevään toivelistalla olisi ainakin uusi trenssi, ja Toteme tarjoilee tämän(kin) vaatekappaleen suhteen ehkä sen kiinnostavimman vaihtoehdon. Tuollainen ruskehtava väri ja väljä 80-luvun henkinen leikkaus olisi ihan must. Pitänee pitää silmät auki vastaavan varalle myös kirpputoreilla – vastaavia vintageversioita voisi hyvinkin olla liikkeellä.
  • Klippanin viltit ovat nousseet viime aikoina isoon somehypeen ja pakko myöntää, että innostun itsekin niistä aika paljon. Tuo hiekansävyinen versio on superkaunis, mutta yhtä lailla kiinnostaa myös räväkämmät värit tuosta tyylitellystä kasvikuviosta. Ihan täydellinen kevätviltti!
  • Marsetin Funiculi on ilahduttava uusi valaisinlöytö – se on mukavan anonyymi ja uudennäköinen, sekä myös kivan kukkaroystävällinen vaihtoehto. Simppeliä lukuvalaisinta etsivän kannattaa pistää tämä korvan taakse – tällaisia perusvalaisimia tarvitaan aina.
  • &Tradition on julkaissut uusia värejä ja kokoja Collect-ruukkukokoelmaansa, ja aika herkullisia ovatkin. Kollaasiin eksyi nyt neutraalisävyinen versio, mutta uudet pastellisetkin värit ovat aivan ihania. Juuri tuollaisia pieniä hentoja kevään sävyjä tekee mieli ujuttaa jo sisustukseen.
  • Stolabin Link-nojatuoli henkii kaunista 50-lukua ja tanskalaistyylistä keveyttä. Ajaton malli, joka toimii kaikenlaisissa kokonaisuuksissa.
  • Kuukauden suurin ihastus taitaa olla Magnibergin vuodevaatteet. Ihan mielettömiä värejä ja laadukkaalta kuulostavia tuotteita. Iskin silmäni etenkin kuvan vaaleansiniseen sekä vaaleankeltaiseen vuodevaatesettiin. Muutenkin vaaleansininen innostaa nyt todella paljon – sinällään hassua, sillä pastellisävyt eivät koskaan ole olleet oma juttuni.
  • Vaaleansinisen parina tuollainen likaisen keltaisen vihertävä sävy on aivan ihana. Tällaiset pienet väripisteet sopivat täydellisesti elävöittämään vaikkapa neutraalin hiekkaisia sävyjä, eikä niitä tarvita kuin ripaus. Tunnelma muuttuu kuitenkin heti astetta kiinnostavammaksi.

Raikasta helmikuun jatkoa!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *