Blogit
Perinneruokaa prkl

Valkosuklaa Rocky Road

Valkosuklaata käyttämällä Rocky Road maistuu jopa paremmalta, kuin maitosuklaasta valmistettu versio. Koristele se keltaisilla hedelmäkarkeilla ja maitosuklaaraidoituksella. Näin saat nopean pääsiäisherkun.

Mielestäni paras Rocky Road syntyy valkosuklaasta, mutta se onkin sitten eri asia, mitä muita aineksia haluaa käyttää. Tämä versio on suunniteltu pääsiäiseksi ja se sisältää kuivattuja aprikooseja, macadamiapähkinöitä ja keltaisia hedelmäkarkkeja. On muuten tosi hyvä yhdistelmä. Päälle oli ihan pakko laittaa vielä maitosuklaaraidoitus, koska muuten lopputulos olisi ollut hieman aneeminen, ehkä tumma suklaa olisi toiminut vielä paremmin.

Nyt pakkaan Rocky Roadin sekä töhnämunat laukkuun ja lähden maalle pääsiäisen viettoon.

Herkullista pääsiäistä!

Valkosuklaa Rocky Road

Ainekset

200 g
valkosuklaata
20 g
voita
50 g
vaahtokarkkeja
120 g
kuivattuja pehmeitä aprikooseja
70 g
macadamiapähkinöitä
150 g
hedelmäkarkkeja (keltaisia)
25 g
maitosuklaata
Muut ainesosat

Tee näin:

Paloittele valkosuklaa kulhoon ja lisää voi. Sulata mikrossa 350w 30 sekuntia kerrallaan.

Paloittele vaahtokarkit ja aprikoosit saksilla toiseen kulhoon. Lisää macadamiapähkinät ja keltaiset hedelmäkarkit.

Kaada päälle sulatettu valkosuklaa ja sekoita tasaiseksi. Kaada massa leivinpaperilla vuorattuun vuokaan (15 x 20 cm) ja ripottele päälle hedelmäkarkkeja koristeeksi. Nosta vuoka jääkaappiin ja anna jäähtyä vähintään tunti.

Sulata maitosuklaa ja raidoita jäähtynyt rocky road esimerkiksi lusikan avulla.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *