Valkosuklaa Rocky Road
Valkosuklaata käyttämällä Rocky Road maistuu jopa paremmalta, kuin maitosuklaasta valmistettu versio. Koristele se keltaisilla hedelmäkarkeilla ja maitosuklaaraidoituksella. Näin saat nopean pääsiäisherkun.
Mielestäni paras Rocky Road syntyy valkosuklaasta, mutta se onkin sitten eri asia, mitä muita aineksia haluaa käyttää. Tämä versio on suunniteltu pääsiäiseksi ja se sisältää kuivattuja aprikooseja, macadamiapähkinöitä ja keltaisia hedelmäkarkkeja. On muuten tosi hyvä yhdistelmä. Päälle oli ihan pakko laittaa vielä maitosuklaaraidoitus, koska muuten lopputulos olisi ollut hieman aneeminen, ehkä tumma suklaa olisi toiminut vielä paremmin.
Nyt pakkaan Rocky Roadin sekä töhnämunat laukkuun ja lähden maalle pääsiäisen viettoon.
Herkullista pääsiäistä!
Valkosuklaa Rocky Road
Ainekset
- 200 g
- valkosuklaata
- 20 g
- voita
- 50 g
- vaahtokarkkeja
- 120 g
- kuivattuja pehmeitä aprikooseja
- 70 g
- macadamiapähkinöitä
- 150 g
- hedelmäkarkkeja (keltaisia)
- 25 g
- maitosuklaata
- Muut ainesosat
Tee näin:
Paloittele valkosuklaa kulhoon ja lisää voi. Sulata mikrossa 350w 30 sekuntia kerrallaan.
Paloittele vaahtokarkit ja aprikoosit saksilla toiseen kulhoon. Lisää macadamiapähkinät ja keltaiset hedelmäkarkit.
Kaada päälle sulatettu valkosuklaa ja sekoita tasaiseksi. Kaada massa leivinpaperilla vuorattuun vuokaan (15 x 20 cm) ja ripottele päälle hedelmäkarkkeja koristeeksi. Nosta vuoka jääkaappiin ja anna jäähtyä vähintään tunti.
Sulata maitosuklaa ja raidoita jäähtynyt rocky road esimerkiksi lusikan avulla.