Tomaatti-kesäkurpitsapannari

Tomaatilla ja fetajuustolla höystetty kesäkurpitsapannari kokoaa sesongin parhaat raaka-aineet yhteen! Tomaatti-kesäkurpitsapannari on ihanaa peston kanssa!

kesäkurpitsapannari

Kaikkien rakastama pannari on yksi herkullisimmista tavoista nauttia kesäkurpitsaa. Pannaritaikinan joukkoon raastetaan runsaasti kesäkurpitsaa, joka tekee pannarista mehukkaan. Pinnalle viipaloidaan puoli kiloa mehukkaita kotimaisia tomaatteja ja paketillinen fetajuustoa. Valmiin pannarin päälle lusikoidaan pestoa – yhdistelmä on kerrassaan mainio!

Tomaatti- kesäkurpitsapannarin kannattaa antaa jäähtyä rauhassa huoneenlämpöiseksi, sillä se on melko lötköä kuumana. Kesäkurpitsapannari säilyy jääkaapissa muutaman päivän ja sitä voi nautti niin aamupalaksi, lounaaksi kuin iltapalaksikin – varsin monipuolinen ruoka.

Kesäkurpitsa on kesän monipuolisin kasvis. Se sopii moniin ruokiin, mutta tarvitsee voimakkaita makuja ympärilleen. Katso tästä parhaat reseptit ja kokeile, sillä paras kesäkurpitsa-aika on nyt!

Tomaatti-kesäkurpitsapannari

Ainekset (6 annosta)

4
kananmunaa
5 dl
kevytmaitoa
4 dl
vehnäjauhoja
1/2 dl
öljyä
1 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria rouhittuna
2
kesäkurpitsaa (600 g)
5-6
tomaattia (500 g)
200 g
fetajuustoa (pala)
Lisäksi
1 dl
pestoa
1/4 rku
basilikaa
55 min
{
AKTIIVINEN 20 min
PASSIIVINEN 35 min

Tee näin:

Vatkaa isossa kulhossa kananmunien rakenne rikki ja sekoita joukkoon maito. Lisää jauhot koko ajan sekoittaen. Lisää öljy, suola ja mustapippuri.

Raasta kesäkurpitsat ja lisää se taikinan joukkoon.

Kaada taikina uunipellille leivinpaperin päälle.

Viipaloi tomaatit ja levitä ne taikinan päälle. Murustele pinnalle lopuksi feta.

Paista pannaria 225-asteisessa uunissa noin 30-35 min tai kunnes se on saanut pintaan hieman väriä.

Anna pannarin jäähtyä ja leikkaa paloiksi. Koristele halutessasi basilikalla.

Tarjoa pannarin kanssa pestoa.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *