Perinneruokaa prkl -kirja ja arvonta!

Perinneruokaa prkl -kirja on mitä mainioin joululahja kaikille ruuan ystäville. Osallistu myös ainutlaatuisen essun arvontaan, joita on valmistettu vain muutama kappale.

Onko joululahjat jo ostettuna? Etsitko vielä sopivaa joululahjaa ruuan ystävälle? Tässä vastaus näihin polttaviin kysymyksiin. Perinneruokaa prkl -kirjaa voi tilata mm. Adlibriksestä tai Suomalaisesta. Lisäksi sitä on hyvin saatavilla kirjakauppojen hyllyillä ja miltei kaikissa Prismoissa.

Päätin järjestää vielä yhden Perinneruokaa prkl -essun arvonnan. Täällä blogissa, instagramissa @perinneruokaaprkl ja Perinneruokaa prkl Facebook-sivulla. Voit osallistua myös näihin kaikkiin ja triplata mahdollisuutesi voittoon.

Pyöräytin tänään pienen videon arvontaan liittyen ja se on tässä alla. Videoita on kyllä hauska tehdä, mutta niihin saa kulumaan hirveän paljon aikaa, sillä aina tekee mieli säätää hieman lisää.

Arvonta!

Osallistu arvontaan kommentoimalla tuonne alas kommenttikenttään kenelle haluaisit kokkailla tämä essu päälläsi. Muista jättää myös sähköpostiosoitteesi, jotta voittajaan saadaan yhteyttä. Arvonta suoritetaan 24.12 klo 14. Onnea arvontaan!

Kommentit (49)
  1. Minna Heinonen
    15.12.2017, 20:45

    Armaalle aviomiehelleni kokkaisin pelkkä tuo upeenhieno essu päälläni😍👌🙈😄

  2. Perkele, olis aika kova joululahja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *