Nachopasta – viikonlopun herkku

Nachopastassa yhdistyy tacomaustettu jauheliha, pasta ja nachopelti. Eli kaikki herkut yhdessä paketissa! Mikä parasta, se valmistuu hetkessä.

Tässä on sellainen ruoka, jossa yhdistyy kaikki mistä pidän. Tacomaustettu jauheliha tuoreella tomaatilla sekoitettuna hyvän pastan joukkoon. Päällä nachoja, avokadoa ja ranskankermaa, eli vähän niin kuin nachopelti ja jauhelihapasta yhdessä – tällä lähtee viikonloppu käyntiin! Jauhelihan mausteena käytin vain yhden pussin taco-mausteseosta ja se riittääkin maustamaan koko annoksen. Tämän helpommaksi ei maustaminen voi oikeastaan mennä. 

Hienonsin joukkoon myös paljon tuoretta tomaattia ja se lisätään kastikkeen joukkoon vasta loppuvaiheessa, jolloin se vain hieman lämpenee ja säilyttää raikkautensa. Keitetty pasta sekoitellaan kastikkeen joukkoon ja kumotaan rucolapedille.

Saman tapaisia ruokia on ollut blogissa kanatortillapellin ja  tortillakakun muodossa, mutta tämä vie ehkä voiton näistä kaikista. Kannattaa silti tutusta myös noihin muihin meksikolaisvivahteisiin ruokiin.

Nachopasta

Ainekset (4 annosta)

400 g
jauhelihaa
1 rkl
oliiviöljyä
1 kpl
sipuli
1 pss
taco-maustetta (28g)
2 dl
vettä
4 kpl
isoa tomaattia
200 g
pastaa
50 g
rucolaa
50 g
nachoja
100 g
ranskankermaa
1 kpl
tomaatti
1 kpl
avocado
35 min
{
AKTIIVINEN 20 min
PASSIIVINEN 15 min

Tee näin:

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Paista jauheliha tilkassa oliiviöljyä kauniin väriseksi. Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja paista kunnes sipuli on kypsynyt.

Lisää joukkkoon taco-mausteseos ja vesi. Anna hautua muutama minuutti. Lisää joukkoon hienonnetut tomaatit ja sammuta levy.

Yhdistä keitetty pasta ja kastike.

Levitä tarjoiluastian pohjalle rucolaa ja kumoa pasta sen päälle. Ripottele pintaan nachoja, tomaattikuutiota, viipaloitua avocadoa ja ranskankermaa.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *