Mustamakkarapasta
Mustamakkara ja pasta maistuvat herkulliselta yhdessä. Sekaan paistetaan hieman puna- ja valkosipulia ja annos viimeistellään makealla puolukkahillolla ja parmesanjuustolla!
Oletko kokeillut yhdistää mustamakkaraa pastan joukkoon? Jos et, niin kannattaa ihmeessä kokeilla. Ainakin minun mielestäni tämä yhdistelmä toimii loistavasti, vaikka puolukkahillo alkuun hieman epäilytti, niin silti se vain kuuluu mustamakkaran kanssa.
Itse ruoka on nopea ja helppo valmistaa. Pasta vain kiehumaan ja sillä välin kuullotetaan pannulla puna- ja valkosipulia, joiden sekaan lisätään viipaloitu mustamakkara. Kypsä pasta kaadetaan pannulle hetkeksi aikaa maustumaan ja siitä voi sitten koota haluamansa kokoisen annoksen. Päälle muutama lusikallinen puolukkahilloa ja ripaus parmesanjuustoa. Parmesanijuuston voi hyvin jättää poiskin, mutta minulle se on sellainen pakollinen ainesosa pastan kanssa.
Blogistä löytyy myös resepti ja ohjeet pastan valmistukseen, jos haluat kokeilla tehdä sen itse.
Mustamakkarapasta
Ainekset (2 annosta)
- 150 g
- pastaa
- 200 g
- mustamakkaraa
- 2-3 kpl
- valkosipulin kynttä
- 1 kpl
- punasipuli
- 1 rkl
- oliiviöljyä
- 1/2 prk
- persiljaa
- 4 rkl
- puolukkahilloa
- 4 rkl
- parmesanjuustoa
Tee näin:
Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.
Hienonna valkosipuli ja punasipuli. Kuullota sipuleita pannulla tilkassa oliiviöljyä. Lisää viipaloitu mustamakkara. Valuta pasta ja kaada se pannulle.
Lisää persilja ja mausta tarvittaessa suolalla. Lisää valmiin annoksen päälle puolukkahilloa ja parmesanjuustoa.