Kupillinen hyvää kahvia kiitos!

Kaupallinen yhteistyö: Nespresso

Kaamosajan pelastus on kupillinen hyvää kahvia. Nespresson Vertuo-kahvikoneella kupillinen syntyy hetkessä isosta tuopillisesta tiukempiin shotteihin.

Kellojen siirron jälkeen kahvi on todellakin tullut tarpeeseen. Olisi kiinnostavaa tietää kuinka paljon kahvin kulutus nousee marraskuussa. Juon tällä hetkellä todella paljon kahvia, joten ei ole ollut yhtään ikävä asia, että minulla on ollut käytössäni Nespresson Vertuo-kahvikone. Kahvia saa helposti ja nopeasti sekä juuri sen verran kuin tekee mieli. Nyt, kun kahvia kuluu on myös ollut hauskaa kokeilla kaikenlaisia erilaisia kapseleita ja kahveja. Kahvilaatujahan on saatavilla noin 25 erilaista, joten kokeiltavaa on riittänyt. Tosiaan keittimestä saa myös viittä eri kokoa kahvia lähes tuopin kokoisesta kahvista pienempiin shotteihin. Omiksi suosikeiksini on noussut isoista kupeista Alto Intenso, joka on vahva ja hieman makeahko kahvi. Lisäksi pidän erityisen paljon mukikoossa saatavasta kukkaisesta Giorniosta, karamellisesta Carameliziosta sekä tuplashotin kokoisesta Chiaro-espressosta.

Teknisesti Vertuossa on myös paljon uutta ja kiinnostavaa. Laite käyttää täysin uudenlaista teknologiaa, joka hyödyntää keskipakoisvoimaa eli vesi pyörii kapselin sisällä. Tämä tekee kahvista todella silkkistä ja hyvänmakuista sekä tietysti upealla cremalla. Lisäksi jokaisessa kapselissa on viivakoodi, jonka laite lukee ja valmistaa siten kahvin juuri sille parhaalla tavalla. Kahvien kokeilu on kuin olisi karkkikaupassa ja kaikki on todella helppoa. Lisäksi käytetyt kapselit voi puruineen kierrättää pienmetallin keräyspisteissä.

Jos oman kahvikoneen hankkinen kiinnostaa niin  laitteesta on vielä muutaman päivän eli 4.11. asti voimassa lanseeraustarjous kaikissa myyntipisteissä: “Ostaessasi Nespresso Vertuo- tai VertuoPlus-kahvikoneen 19.9.–4.11.2018 välisenä aikana, saat 30 Vertuo-kahvikapselia (10 x Melozio, 10 x Aflorazio ja 10 x Intenso) sekä Vertuo-termosmukin kaupan päälle ensimmäisen kahvitilauksesi yhteydessä. Eli nyt kannattaa pikaisesti suunnata kauppaan, jos laitteen ostaminen kiinnostaa. Vertuo-kahvikoneen voi hankkia Nespresson omien boutique-myymälöiden ja pop-upien lisäksi näistä liikkeistä: Stockmann, Gigantti ja Power sekä kivijalkamyymälöistä että verkkokaupoista: www.stockmann.com, www.gigantti.fi. www.power.fi.

Oletteko te huomanneet, että kahvin kulutus on kasvanut tällä viikolla? Jos kaipaat kaveria kahvimukillisen kylkeen, niin kannattaa leipoa vaikkapa mausteista kurpitsapeltipiirasta, joka muistuttaa juuri sopivan verran joulusta.

ruoka kahvi
Kommentit (1)
  1. Kahvi – minä ihana asia!
    Ja sopiva aihe ja hetki kiittää. Voitin vuosi sitten blogiarvonnassasi Wilfan kahvimyllyn. Ja se kyllä mullisti kahvinjuontimme. Nykyisin kotona enää itse jauhetuista pavuista tehtyä kahvia. Se on vaan niin paljon parempaa.
    Ja samalla innostus eri kahvilaatuihin, erikoiskahveihin ja kahviloihin jne kovasti lisääntynyt. Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *