Joulucroissant – vaihtoehto joulutortulle

Croissant-taikina on jopa parempaa kuin tavallinen torttutaikina. Levitä luumuhillo taikinan päälle ja pyöräytä croissantiksi!

joulucroissant

Joulun nopein herkku on tässä! Joulucroinssantit ovat herkullinen vaihtoehto joulutortuille. Ne syntyvät kaupan valmiista croissant-taikinasta. Taikinanpalojen pinta sivellään kauttaaltaan luumuhillolla ja rullataan croissantiksi. Hetkessä valmistuvat joulucroissantit ovat erittäin mehukkaita ja sisältävät paljon luumuhilloa. Päälle ripaus tomusokeria ja herkuttelu voi alkaa. Kokeile ja ylläty!

joulucroissant

Joulucroissantit

Ainekset (6 annosta)

240 g
croissant-taikinaa (Danerolles)
1 dl
luumuhilloa
1
kananmuna voiteluun
tomusokeria
20 min
{
AKTIIVINEN 5 min
PASSIIVINEN 15 min

Tee näin:

Kuumenna uuni 200-asteiseksi.

Leikkaa taikina paloiksi ja levitä niiden päälle luumuhilloa. Rullaa croinssantiksi ja nosta ne uunipellille leivinpaperin päälle. Voitele kananmunalla.

Paista joulucroissantteja 12-15 minuuttia. Koristele kypsät ja hieman jäähtyneet croissantit tomusokerilla.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *