Joulucroissant – vaihtoehto joulutortulle
Croissant-taikina on jopa parempaa kuin tavallinen torttutaikina. Levitä luumuhillo taikinan päälle ja pyöräytä croissantiksi!
Joulun nopein herkku on tässä! Joulucroinssantit ovat herkullinen vaihtoehto joulutortuille. Ne syntyvät kaupan valmiista croissant-taikinasta. Taikinanpalojen pinta sivellään kauttaaltaan luumuhillolla ja rullataan croissantiksi. Hetkessä valmistuvat joulucroissantit ovat erittäin mehukkaita ja sisältävät paljon luumuhilloa. Päälle ripaus tomusokeria ja herkuttelu voi alkaa. Kokeile ja ylläty!
Joulucroissantit
Ainekset (6 annosta)
- 240 g
- croissant-taikinaa (Danerolles)
- 1 dl
- luumuhilloa
- 1
- kananmuna voiteluun
- tomusokeria
20 min
{
AKTIIVINEN
5 min
PASSIIVINEN
15 min
Tee näin:
Kuumenna uuni 200-asteiseksi.
Leikkaa taikina paloiksi ja levitä niiden päälle luumuhilloa. Rullaa croinssantiksi ja nosta ne uunipellille leivinpaperin päälle. Voitele kananmunalla.
Paista joulucroissantteja 12-15 minuuttia. Koristele kypsät ja hieman jäähtyneet croissantit tomusokerilla.