Havaijin pasta

Havaiji-pizzan makuinen pasta on arkiruokaa parhaimmillaan. Ananas ja kinkku toimivat aina!

havaiji-pasta

Rakastettu Hawaiian pizza, suomalaisittain havaiji-pizza, on varmasti kaikille tuttu maku. Myöskin kinkku-ananaspasta, johon tulee yleensä lisäksi homejuustoa. Tämän pastan makumaailma pyörii enemmänkin tuon tutun pizzan ympärillä ja mielestäni lopputulos onnistui erittäin hyvin. Oreganolla ja tomaattipyreellä on varmasti osuutta asiaan – ovathan ne yleisimmät täytteet.

Uskoisin, että tätä tulee tehtyä myös toistekin, vaikka ihan vain pizzan himoon. Lämmin suositus!

 

Havaijin pasta

Ainekset (3 annosta)

200 g
pastaa
1
sipuli
2-3
valkosipulinkynttä
1 rkl
öljyä
2 rkl
tomaattipyree
1 tl
oreganoa (kuivattua)
1/4 tl
mustapippuria
2 dl
ruokakermaa
200 g
palvikinkkua
140 g
ananasviipaleita (1 purkki)
50 g
parmesan
1/4 rku
basilikaa
20 min
{
AKTIIVINEN 10 min
PASSIIVINEN 10 min

Tee näin:

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Hienonna sipulit ja kuullota niitä paistinpannulla öljyssä hetken aikaa. Lisää joukkoon tomaattipyre ja anna hautua hetki.

Lisää joukkoon oregano, mustapippuri ja ruokakerma.

Leikkaa palvikinkku suikaleiksi ja ananasrenkaat paloiksi. Lisää ne pannulle. Anna seoksen hautua hetki.

Yhdistä kastike ja keitetty pasta. Lisää annoksen päälle halutessasi parmesania ja tuoretta basilikaa.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *