Vad härligt! Tukholman sisustusmessujen ihanimmat palat

 

 

Voi sitä autuutta! Sain hieman omaa lomaa kodin pyörityksestä ja kuinka ollakaan, suuntasin Tukholmaan vuotuisille sisustusmessuille. Aivan käsittämätöntä liikkua jossakin a) ilman vaunuja b) ilman, että joku koko ajan kutsuu äitiä (mikä on kyllä myös elämäni ihanin ääni) c) mennä juuri sinne, minne oma nokka näyttää. Ei siis kohti houkuttelevia lumikinoksia, kiipeilytelineitä tai päiväkodin porttia 🙂

Huumori sikseen, Tukholman messut olivat sisustuksellisesti ihanan inspiroivat, kuten aina. Kaiken kaikkiaan voisi sanoa, että minulle itselleni tämän hetken trendit luovat erityisen paljon mielihyvää – ne kohtaavat oman makuni aika täydellisesti.

Halusin koota sinulle, joka et tällä kertaa päässyt messuille, parhaat palat kevään kuumimmista sisustustrendeistä mallia Tukholma.

Tukholman sisustusmessujen 2019 parhaat palat

1) Värikäs, värikkäämpi, värikkäin

Ensifiilis näillä valtavilla messuilla oli värikylläisyys, jota harmaan talven keskellä oikein imi itseensä. Väreissä näkyi paljon pastelleja, murrettuja punaisia, keltaisen eri sävyjä (hunajaa ja okraa) sekä vihreää, erityisesti kasviaiheisissa printeissä. Kuinka tervetullutta vaihtelua mustavalkoisuuden ja hillittyjen, harmonisten värien jälkeen! Meidän kodeissa on aina ollut värejä, ja uudessa talossa jokaiseen huoneeseen, jopa kylpyhuoneisiin, on haettu omaa värimaailmaansa. Messuista inspiroituneena aion leikkiä värien kanssa ihan huolella, kun sisustusta vielä viimeistellään.

 

 

 

 

2) Hassuja esineitä & koristesälää

Muinaisia Tiimarin posliinikissoja ei sentään näkynyt, mutta paljon hassua, rumankaunista pientavaraa. Sitä bongasi niin kirjahyllyissä kuin asetelmina pienillä pöydillä tai lipastoilla. Tätä trendiä on helppo noudattaa marssimalla vaikkapa lähimmälle kirpparille ja etsimällä sieltä vaikkapa kristallimaljakoita, keramiikkaa tai hauskoja puuesineitä. Meillä yritetään nyt uudessa talossa pitää pientavara minimissään, mutta aion katsastaa kaapit, josko joku jo hylkäämäni kapistus pääsisi aitiopaikalle sisustuksessa.

 

 

 

 

 

3) Pyöreitä muotoja ei voi vastustaa

Niin huonekaluissa, valaisimissa kuin peileissä ei voinut olla huomaamatta ymmyrkäistä menoa eli pyöreää, pehmeää muotokieltä. Juuri kirjoittelinkin meidän olohuoneen sisustuksesta, joka vähän vahingossa sisältää paljon pyöreyttä. Kovassa, kylmässä maailmassa on aina tarvetta pyöreille, pehmeille elementeille. Niissä silmä lepää. Mainio, hyväätekevä trendi siis tämäkin.

 

 

 

 

 

4) Arki kohtaa luksuksen

Ripaus luksusta kotona ei kait ole pahitteeksi kellekään. Edes lapsiperheissä. Ja tämän trendin toteutus ei tarkoita mitään hirvittävän kallista, vaan ylellisyyttä saa taiottua kotiin ihan pienillä kikoilla: kullanhohtoisella tapetilla, samettisilla koristetyynyillä, nahkaisella rahilla tai kauniilla sisustuskirjoilla olohuoneen pöydällä. Myös suvun vanhat esineet tai taulut voivat tuoda luksuksen tuntua kotiin. Kokeile vaikka!

 

 

 

 

5) Anna kaikkien kukkien kukkia

En meinannut päästä eteenpäin messuilla aina, kun bongasin jostain värikkään kukkakimpun. Ruotsalaisten täydellisellä silmällä stailatut kukat näyttivät ikään kuin huolettomasti valituilta, sillä lajikkeiden ja värien kirjo oli niin laaja. Aion jonain päivänä käydä kukkakaupassa valitsemassa jonkin ihanan, sekalaisen kimpun, jonka sommittelen itse. Se voisi olla vaikka ystävänpäivälahja itselleni. Tee sinäkin samoin J

 

 

 

Ihqua viikkoa <3 <3

 

 

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *