Vuosi 2017 syksy

Keskiviikkona laitoin tänne postauksen meidän keväästä 2017. Nyt vuorossa syksy.

Heinäkuussa laitoin blogiin muutaman diy-ohjeen. Heinäkuussa kerroin myös pihatöiden etenemisestä. Kävimme myös ystävän kanssa perinteisesti Fiskarsin antiikkimarkkinoilla. Miehellä oli myös lomaa kerrankin näin keskellä kesää. Tosin tänä kesänä odotimme koko kesän niitä kunnon kesäkelejä, joita ei oikein ikinä tullut…

Elokuussa kävimme vuorostaan katsomassa Loviisan wanhoja taloja. Olin myös aikuisopiston betonivalukurssilla. Elokuussa myös kertoilin kaaos-elämästä pienen taaperon kanssa. Järjestelin keittiötä uusiksi, samoin olohuonetta. Kerroin myös Nestorin allergioista. (Joita muuten ei enää ole, ja ihokin on suht hyvässä kunnossa! )

Syyskuussa kävimme Habitare-messuilla. Olohuoneeseen vaihtui ruskean sävyiset tekstiilit. Esittelin myös betonitöitäni ja myös kuisti vaihtoi syysasuunsa. Syyskuussa koti siirtyi jälleen sellaiseen kotoisan syksyiseen tilaansa. Kynttilöitä ja neulomista.

Lokakuussa oli Nestorin 3-vuotissynttärit. Lokakuussa aloitin myös yrittäjäkoulun, ja löysimme tulevaan kahvilaamme yrittäjän. Tulevat suunnitelmat kahvilasta ja puotini laajenemisesta ottivat siis todella tuulta purjeisiin.

Marraskuussa vietimme lasten kanssa Halloweenia. Halloweenin jälkeen pääsikin pikkuhiljaa laittamaan myös joulua kotiin. Mulla alkoi myös kiireinen aika töissä. Oli halloweenia, joulutapahtumaa, tuotetilauksia jne. Loppuvuosi on kauppiaana aikaa kun pitää tehdä täysillä. Tosin edelleen on paljon parannettavaa.

Joulukuussa kiire jatkui, ja joulun laitto niin yksityiselämässä kuin töissäkin. Lopulta onkin ollut niin ihanaa hiljentyä viettämään joulua ja lomaa välipäivien jälkeen. Joulukuussa minut myös valittiin vuoden korsolaiseksi, ja sekin oli iso kiitos tehdystä työstä.

 

Nyt vuosi alkaa olla lopuillaan, ja ihana vuosi olikin! Kiireinen mutta antoisa. Ensi vuodesta tulee myös vielä jännittävämpi, ja niiden suunnitelmien pohjatyötä olen jo kovasti tehnyt. Niistä palaan sitten alkuvuonna.

Nyt toivotan kaikille oikein mahtavaa vuodenvaihdetta, ja onnea ja iloa vuodelle 2018! Kiitos kun olette jaksaneet lukea juttujani. <3 <3

-Henna-

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *