Vuosi 2017 Kevät

Vuosi alkaa olla lopuillaan, joten perinteisesti käyn täällä lyhyesti läpi minun vuoden 2017. Nyt ensiksi palataan kevääseen.

Tammikuussa aloitin blogissa uuden juttusarjan, jossa kävin läpi meidän remonttia. Sieltä löytyy mm. Mieheni haastattelu remontista, lattioiden maalausohjeet, ennen ja jälkeen-kuvia… Tammikuussa oli myös mieheni Samin 40-vuotispäivät. Minni-kissakin muutti meille, ja oli vielä niin pieni pentu!

Helmikuussa esittelin blogissa kuvia vanhoista kodeistamme, aloitin myös diy-sarjan Unelmien Talo ja Koti-lehdessä ja siten myös blogissa. Helmikuussa täytin jälleen vuosia. Helmikuu oli myös tulppaanien kuukausi. Helmikuussa on myös ihanaa kun päivä alkaa pitenemään ja olo alkaa olla energisempi.

Maaliskuussa Olohuoneeseen saapui sinistä, ja tein pieniä sisustusmuutoksia muutenkin olohuoneeseen.

Huhtikuussa meillä alkoi pihasuunnittelu ammattilaisen kanssa. Yksi parhaimmista sijoituksista viime aikoina ehdottomasti oli hankkia pihasuunnittelija. On niin helppoa ensi kesänä jatkaa pihan laittoa valmiin suunnitelman mukaan. Huhtikuussa Mikin synttärit sattuivat pääsiäisviikonloppuun, ja meillä oli tosi hieno kakku! Huhtikuussa meillä kävi myös ammattilainen pesemässä nämä talon haastavat ikkunat. Sekin oli hyvä päätös, tosin ei tule tapahtumaan joka vuosi, sen verran kallista näin isossa talossa.

Toukokuussa remontti-sarja jatkui vielä. Toukokuussa söimme myös ekaa kertaa aamupalan pihalla, ja järjestin puodin kevättapahtuman. Toukokuussa kirjoittelin blogiin myös vaatteiden eettisyydestä.

Kesäkuussa tyhjensimme kiireellä Samin työhuoneen. Meille nimittäin muutti sijaistyttö, jolle sisustimme Samin työhuoneesta oman huoneen. Kesäkuu olikin ehdottomasti vuoden jännittävin kuukausi, ja myös meidän perheelle hyvin mullistava, hyvällä tavalla. Kesäkuussa esittelin teille valmiin pihasuunnitelmamme.

On aina niin ihanaa palata näihin vuoden takaisiin kuviin. On myös todella lohduttavaa nähdä näin pimeään aikaan nuo kevään valoisat kuvat. Niin se päivä vaan taas pitenee pikkuhiljaa. Viime kevään ja kesän kylmyyden jälkeen en enää osaa odottoa lämpöä, mutta sitä valoa odotan todella paljon.

Jo keväällä kirjoitin melko vähän blogiin, mutta moni asia vaikuttaa siihen kyllä, joten ei ihme. Työni on vienyt tämän vuoden paljon aikaa, varsinkin kun mulla ei ole kunnon työaikaa. Nestorinkin päiväunet jäi pois ajat sitten, ja se tuntuu myös ajanpuutteessa. Sijaistytön ja kissanpennun taloon saapuminen, motivaation puute ja moni muu on vahvasti vaikuttanut. En kuitenkaan aio sitä murehtia, vaan ensi vuonna pyrin taas saamaan blogin kukoistamaan.

Ensi kerralla käyn tämän vuoden syyskauden läpi.

-Henna-

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *