Vanha hieno nojatuoli

Voi hyvänen aika, pitäisiköhän mun laskea monestiko kalusteet vaihtaa paikkaa meidän olohuoneessa vuoden aikana? Vasta ne vaihdoin ja nyt vaihtui taas. No, ei sillä väliä, koska nyt tykkään tästä tosi paljon!

Kaikki lähti taas ”uudesta” huonekalusta. Helena Talo kahdelle-blogista metsästi Torista nojatuoleja, joita olen jo pari vuotta etsinyt löytämättä. Varsinkin kun ne yleensä myydään kaluste-sarjana ja mä haluan vain nojatuolin. Kirjoitinkin Helenalle että jos hän ostaa koko sarjan, niin voin ostaa häneltä yhden tuolin. No hän tosiaan löysi ja osti pari tuolia, ja minä sain ostaa toisen, jee! Tuolissa on todella kauniit puuosat, ja samettiosat on tosi hyvässä kunnossa. Mikä parasta, tuossa on supermukavaa istua!

Helenalle itselleen on valmistumassa moderni koti, täysin erilainen kuin meidän. Hän meinaakin oman tuolinsa verhoiluttaa raikkaan upean liilaksi, mikä varmasti tulee sopimaan heille hyvin. Olisikin ihanaa jos itsellänikin olisi joskus varaa verhoiluttaa meidän nojatuoli myös, mutta onneksi se sopii hyvin meille näinkin. Uusi verhoilu toki raikastaisi tuota kummasti. Itse meinaan kuitenkin etsiä siihen jonkun kivan tyynyn vain, se jo tekee paljon. Nyt syksyllä menee ihan näinkin. Mun kälyhän on verhoilija, että ehkä joku päivä vielä kiikutan tämän hänelle Espooseen. Tosin mulla olisi pari muuta projektia hänelle ensin odottamassa… Kaikki siis aikanaan.

Nojatuoli oli ihan pakko saada tuohon uunin viereen lämmittelypaikaksi. No, sehän sitten tarkoitti että mikään siinä ympärillä ei sopinut tuoliin. Marokkolainen vanha sivupöytä, joka siinä oli, on ihan väärän sävyistä puuta tuohon viereen. Jotain siihen piti kuitenkin keksiä. Yllä lopputulos. Mun ihana pikku lipasto pääsi enemmän esiin huoneen nurkasta, ja mummin antama kaunis tuolikin on nyt paremmin esillä. Vaikka nyt onkin vähän taljan alla piilossa. Nämä kaikki ovat hiukan kellertävää puuta. Ei ihan samaa sävyä mutta menee ihan hyvin yhteen. Tauluja tosin saa vielä siirtää millin sinne sun tänne.

Samalla tietty muutkin tuolit vaihtoivat paikkaa, mutta niistä sitten toiste. Sanoinkin Samille että kummasti tämä olohuonekin vaihtanut tyyliä tässä muutaman vuoden aikana. Alkuun oli niin vaaleaa ja romanttista, nyt mennään tummempaan koko ajan. Ihan hyvä, sopii paremmin meidän miesvoittoiseen taloon.

-Henna-

Kommentit (1)
  1. Hieno! Minäkin etsin parhaillaan jotain ihanaa vanhaa nojatuolia makuuhuoneeseen lähinnä. Tosiaan useimmat katselemani on myynnissä setteinä tai sitten ei täsmää väri tai kunto, kun ei ole nyt mahdollisuuksia verhoiluttaa uudelleenkaan. Täälläkin jonkinasteista huonekaluvalssia luvassa, kun vauvanhoitopöytä sekoittanee pakan. Sinänsä hoitotaso tulee olemassa olevan Juvin senkin päälle, mutta se ei mahdu olemaan nykyisessä paikassaan tason kera. Tavallaan virkistävää, mutta vähän ahdistaa, miten eri säilytyskalusteet saadaan järkevästi uudelleenjärjesteltyä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *