Syksy 2019

Se olisi huikea, ja jotenkin epärealistinen vuosi 2020! Ihan hullua, vuosi 2020 kuulostaa niin joltain tulevaisuus-elokuvan vuosiluvulta. Ei se sitä kuitenkaan ole, vaan se on nyt. kaks-nolla-kaks-nolla, huh!

Nyt katsaus vielä viime vuoden syksyyn, ja sitten nokka kohti tulevaa.

Heinäkuu

Heinäkuussa käytin poikien mökkiviikonlopun hyödyksi, ja maalailin sohvapöydän rauhassa. Heinäkuussa pääsin myös itse parin viikon lomalle, ja sinne mökille myös. Lomailu teki tehtävänsä, ja uutta intoa puhkuen syksyä päin.

Elokuu

Elokuussa alkoi taas arki, koulu, päiväkoti ja työt. Ilmoittauduin myös öljymaalauskurssille, sekä parille puutarhaluennolle. Elokuussa lingottiin ja purkitettiin myös hunajat. Meidän kuopus aloitti parkourin. Eli tyypillinen harrastusten aloitus-kuukausi.

Syyskuu

Syyskuussa sisustin syksyä kotiin. Pihalle istutettiin kukkasipulit, ja kanervia ruukkuihin. Syyskuussa oli myös Habitare-messut, jossa sai taas inspiraatiota sisustukseen ja puodille. Syyskuussa alkoi jo vähän hirvittää tuleva pimeys, jotenkin vielä enemmän kuin yleensä. Onneksi se tunne vähän helpotti myöhemmin, kun oli kädet täynnä töitä ja muuta elämää.

Lokakuu

Lokakuussa alkoi vimmattu neulominen. Neuloin itselleni villapaidan, siskolle joululahjaksi villatakin jne. Elämä oli jälleen siirtynyt pihalta kotiin sisälle fiilistelemään kynttilänvaloon.

Lokakuussa oli myös meidän kuopuksen 5-vuotissynttärit. Teemana oli pojan toiveen mukaan merirosvot. Lokakuussa olin selvästi jo vähän väsynyt eloon vilkkaan kuopuksen kanssa, ja synttäreiden järjestäminen otti voimille. Näin jälkikäteen voin kyllä tuon laittaa niin sateisen ja pimeän lokakuunkin piikkiin.

Lokakuussa juhlittiin myös halloweenia. Meillä oli muutama esikoisen kaveri yökylässä, tietokoneet mukana, ja pelasivat viikonlopun.

Marraskuu

Marraskuussa päivittelin blogiin meidän sijaisperhe-kuulumisia. Oltiin saatu tieto että tammikuussa jatkamme taas sijaisperheenä.

Marraskuussa taas järkkäiltiin huonekaluja. Nestorin huoneeseen tuli vuodekatos ja oma työpöytä. Mies taas siirtyi takaisin omaan työhuoneensa, ja itse sain itselleni takaisin oman työhuoneeni. Olohuoneeseen siirtyi myös tv.

Marraskuu oli aika synkkä, ja oli sellainen tunne hetken että kaikki menee pieleen. Se onneksi meni nopeasti ohi, ja marraskuun lopussa saimme jopa vähän aurinkoakin nähdä.

Marraskuussa aloitettiin tietty jo joulun fiilistelyä, ekat piparien paistot ja glögit.

Joulukuu

Joulukuu on tietty ihan joulun fiilistelyä, ja kiireistä aikaa myös töissä. Tosin tänä vuonna se pahin joulukiire alkoi vasta viikko ennen joulua. Itsenäisyyspäivä oltiin naisten kesken mummilla katsomassa linnanjuhlia.

Jouluna alkoi myös parin viikon tervetullut loma, jolla ollaan edelleen vielä muutama päivä.

Syksystä jäi jotenkin mieleen kiireinen arki ja lamauttava pimeys ja jatkuva sade. Olen kyllä todella kiitollinen että nyt mennään kohti kevättä taas. Ensi syksynä täytyy kyllä aloittaa ajoissa vitamiinien tankkaaminen. Olen hiukan huono syömään pillereitä purkista, mutta nyt pari viikkoa olen tsempannut. Syksyn syömisiä ei voi kutsua kovin ravintorikkaiksi, joten ei ihme että väsyttää. Leipä kun ei ihan tuo kaikkea sitä mitä kroppa ja aivot tarvitsee. Nyt syön lisäksi kalaöljyä, ja illalla magnesiumia. Sekä suihkeena D- ja B12-vitamiinia. Aamuisin juon myös ravinteikkaan smoothien. En tiedä kuvittelenko vain, mutta virtaa on kyllä enemmän taas. (toki lomailullakin osansa tähän. )

Tuohon syömiseen oli myös hyvä muistuttaja Nanna Karalahden “Sinä pystyt”-kirja. Luin kirjan välipäivillä, ja taas muistin että ainiin joo, itsestäänkin pitäisi pitää huolta. Joten nyt taas virtaa kehoon, ja kohti kevättä!

Toivottavasti vuosi 2019 oli sinulle hyvä. Jos ei ollut, niin nokka pystyyn, ensi vuosi on varmasti parempi!

-Henna-

 

sisustus varikas-sisustus lapsiperheet puutarhanhoito
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *